)))
)))
Ultima modificare făcută de robey; 14th May 2018 la 00:28.
Cata lume rea toata lumea stie sa critice dor atata de ce stai pe forumuri daca aveti de munca ?
Ultima modificare făcută de robey; 14th May 2018 la 00:28.
sa lucrez cu firma nu vreau sa iti spun de ce ca voi procedati de parca ati fi vro mare companie si sunteti o amarata de firma cu 3 omeni in ia si eu ca client daca vreu sa mofic ce va sau vreu sa stam de vb de vrun proiect aici intervine fitele din voi stai nu se poate acuma, stai putin pe hol ca sunt intro discutie si voi sunteti terminati si nici nu va tineti de treaba putine firme se tin cu adevarat de treaba
Ce le are cu spam-ul băiatul ăsta. Mă simt ca pe messenger. Tot eu iau raport, ştiu.
Update: oameni mulți în "ia", în firma asta.
la astfel de oameni nu isi mai au rost comentariile.
macar de ar avea idee cam cati bani se duc la stat pentru 3 salarii minime pe economie, ca sa inteleaga ce inseamna "o amarata de firma cu 3 omeni"
Inca unu' care ne paraseste.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)