Salut,
De ceva vreme caut un Article Spinner ce sa fie compatibil cu limba romana, intrebarea este. Exista asa ceva pentru Romania?
Salut,
De ceva vreme caut un Article Spinner ce sa fie compatibil cu limba romana, intrebarea este. Exista asa ceva pentru Romania?
Mai Mariane, noi ne stim de vreo 2-3 ani deja, ca ai mai copiat niste articole, ca ai mai facut nu stiu ce tampenii de plangea unu pe aici pe forum (acum vreun an), ca asa si pe dincolo. Am zis, lasa ca e mic, ca mai creste, ca avioane.
Dar au trecut 2-3 ani si vad ca tot de cacaturi intrebi. Te-ai gandit si tu macar pentru o clipa ce valoare aduci cititorilor tai, sa le spui parerea ta sincera despre un produs, sa le spui de ce ti-a placut sau nu ti-a placut tie acel produs, sa ii inveti pe cei care sunt aflati la inceput de drum sa nu faca aceleasi greseli ca tine, si posibilitatile sunt nenumarate.
Da stiu ca si noi la firma rescriem articole dar macar atunci cand sunt rescrise sunt trecute prin filtrul de gandire al autorului, iar acesta poate renunta la anumite paragrafe sau poate pune accent pe alte paragrafe care ii se par mai importante celui care le scrie. Asta inseamna plus valoare sau valoare adaugata. Intradevar nu e multa valoare adaugata acolo ca daca ar fi multa nu s-ar mai vinde cu 10 euro, dar e ceva valoare acolo, putina dar este.
Gandeste-te si tu la asta cand faci un site, cand faci un proiect, cand faci ceva pe internetul asta. Ca de gunoi e plin.
Nu o zic cu rautate, doar ca eu ma bucur cand exista oameni care evolueaza si pot da exemple de aici de pe forum care au evoluat foarte foarte mult.
Pana si de la Trailer sau "BeSOS" sau ce nick-uri o mai avea, ma astep sa evolueze in cativa ani si sa lase tampeniile pe care le face in prezent.
Eu vreau să îl ajut, Haotik.
Fă-i spin la articolele în engleză, pentru ca apoi la traducere să-ți vină altfel. Să nu fiu înțeles greşit, nu umblu cu dinastea. Eu scriu despre pasiunile mele, cu un scop precis.
Ajuta-l cine nu te lasa
Care e scopul tau daca tot am stricat topicul omului.
Să-i spun că merge cu spin pe engleză. Indicat ar fi să modifice el frazările, adăugând chestii noi, dar mno.
"Eu scriu despre pasiunile mele, cu un scop precis."
Care e scopul ca tot nu am inteles...
Acela de a reciti ceea ce am scris. Urmează să dau la medicină, iar asta mă va ajuta.
Din experienta mea nu exista spin OK si automat. NU inca.
Se poate folosi IN ANUMITE CAZURI spin, insa manual. 100% manual.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)