17th January 2012, 10:43
1 out of 2 members found this post helpful.
Yorguss am sa te rog sa incetezi cu expresiile de genul plasa si teapa. Inca nu mi-am permis sa te fac in toate felurile pentru mailurile trimise de tine acum catva timp. Am publicat o parte din ceea ce ai scris si nu totul. Am sa te rog sa te abtii cu cuvinte de genul aceasta daca nu sti despre ce vorbesti.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
17th January 2012, 10:46
2 out of 4 members found this post helpful.
Termenul legal este "omisiune inselatoare"
Asta o spune legea.
Nu am folosit termenul de teapa, iar "plasa" a fost in ghilimele de rigoare.
Iar termenul de "plasa", in acceptiune economica, isi are originile in tehnicile de marketing, deci nu este vulgar in niciun fel.
PS:
E chiar asa de greu sa repari aceasta problema? Daca tot ai dat "50" de licente gratuit, eu nu inteleg ce te costa sa ne retrimiti licentele tuturor celor care am obtinut, intr-un fel sau altul, aceste softuri.
Ce te costa sa fii CORECT?

Postat în original de
Marius Mailat
Yorguss am sa te rog sa incetezi cu expresiile de genul plasa si teapa. Inca nu mi-am permis sa te fac in toate felurile pentru mailurile trimise de tine acum catva timp. Am publicat o parte din ceea ce ai scris si nu totul. Am sa te rog sa te abtii cu cuvinte de genul aceasta daca nu sti despre ce vorbesti.
Ultima modificare făcută de Consumatorul; 17th January 2012 la 10:53.
17th January 2012, 11:00
1 out of 2 members found this post helpful.
Yorgus, modul in care siteul si paginile sunt construite nu e un o chestie colaborativa pe care eu cu clientii mei o hotarasc. Nu am sa duplic informatia pe 10 pagini. E decizia mea sa pun un anumit text pe o anumita pagina si in anumit context. Insa nu tu esti persoana care imi hotaraste mie modul de plasare a terms and conditions sau modul de plasare a butonul de cumparare. Poate multi din ambasadori isi amintesc ca acum cativa ani am cerut parerea in ambasada despre layoutul paginilor si pozitia butoanelor de cumparare, despre test etc.
Am sa incetez sa iti raspund, eu nu mi-am permis sa te jignesc, lucru pe care tu il faci constant. Problema ta cu mine este ceea prezentata aici: Discutii licente Submit Suite
Imi pare rau ca ti-am lasat tie impresia de teapa si de plasa si de alte chestii. Nu a fost intentia mea asa cum nu este intentia mea sa insel pe nimeni. Din punctul meu de vedere discutia este incheiata. Cine doreste sa ma contacteze o poate face prin Contacteaza echipa Submit Suite
O zi placuta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
17th January 2012, 11:28
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Marius Mailat
Imi pare rau ca ti-am lasat tie impresia de teapa si de plasa si de alte chestii. Nu a fost intentia mea asa cum nu este intentia mea sa insel pe nimeni. Din punctul meu de vedere discutia este incheiata. Cine doreste sa ma contacteze o poate face prin
Contacteaza echipa Submit Suite
O zi placuta.
Problema e ca degeaba iti scriu clientii acolo nici macar nu te sinchisesti sa raspunzi.
Ti-am scris si sambata, si ieri de doua ori, tot degeaba, defapt scrii mesajele acestea aici doar ca sa dai impresia ca oferi suport, in realitate nu oferi nimic decat o pagina unde sa achitam din nou licenta.
17th January 2012, 11:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Man, scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar ce treaba are "prezenta la instalarea aplicatiei (in EULA din installer)" cand tu deja se presupune ca ai cumparat aplicatia? Astfel de informatii trebuie prezentate inainte de a lua decizia de cumparare si nu dupa... Deasemenea, informatia este obligatoriu sa se afle si pe pagina produsului.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
17th January 2012, 11:48
0 out of 4 members found this post helpful.
@dary5ro - ai raspuns per pm
@Rares Informatia o ai si la instalarea aplicatiei trial, si la pagina de terms and conditions care trebuie acceptata la cumparare si de cateva zile si direct pe pagina de cumparare. In mod normal detaliile legate de licenta se pun in terms and conditions si nu in pagina de sale. Pagina de sale e gandita sa ofere date de plata si nu date de modul in care ai voie sa folosesti licenta. Insa am modificat pentru a evita intrebarile de acest gen.
17th January 2012, 13:20
2 out of 2 members found this post helpful.
Nici in pagina de sale nu este modificat: Website Submitter - aplicatie de inscriere in 1000 directoare romanesti si 4500 traine
Si nici in pagina de plata: https://secure.shareit.com/shareit/c...t.html?PRODUCT[300109704]=1¤cies=EUR
NU SCRIE NICAIERI CA LICENTA ESTE VALABILA DOAR 2 ANI!
Crezi ca suntem copii!
Asa induci pe toata lumea in eroare! Afli deabia dupa ce platesti ce ai cumparat!
Ma bucur ca am invatat germana ca sa pot contacta personal autoritatile de acolo!

Postat în original de
Marius Mailat
@dary5ro - ai raspuns per pm
@Rares Informatia o ai si la instalarea aplicatiei trial, si la pagina de terms and conditions care trebuie acceptata la cumparare si de cateva zile si direct pe pagina de cumparare. In mod normal detaliile legate de licenta se pun in terms and conditions si nu in pagina de sale. Pagina de sale e gandita sa ofere date de plata si nu date de modul in care ai voie sa folosesti licenta. Insa am modificat pentru a evita intrebarile de acest gen.