Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Magazin online licente

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    39

Implicit Magazin online licente

Magazinul este de vanzare (se mai pot face anumite modificari la cerinta cumparatorului) + se cedeaza domeniul license.ro (este certificat ca premium domain).
    Se ofera factura.
    Scriptul este Zencart cu design custom si diferite modificari de functionalitate.
    Ofertele sub 1000 euro nu se iau in considerare.
    Va rog anticipat sa incercati sa va abtineti de la comentarii inutile, daca aveti intrebari le astept pe pm sau telefon 0729126838.
    Multumesc,
    O zi buna.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

1001 euro ca sa nu mai postezi astfel de penalitati...

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    33

Implicit

Este certificat ca premium domain de catre cine?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    39

Implicit

tataraseni, ia spune-mi si mie care e problema ta? Este un produs care doresc sa il vand, daca cineva il doreste il va cumpara, daca nu, nu.
    E penalitate sa ceri 1000 euro pe un magazin online + domeniu ca license.ro ? Daca tu asa consideri, nici o problema, dar poti tine parerea ta pentru tine.

@Obelix

De cei de la premiumdomain : http://www.premiumdomain.com/check/?domain=license.ro
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

in primul rand cine e premiumdomain.com si ce legatura au cu asa ceva?

in al doilea rand.. pentru mine.. premium domain ar fi fost licente.ro (care nu e certificat de cei de mai sus) sau license.com

in al treilea rand zen-cart.com este un script free, open source (de ce nu l-as instala singur daca as vrea)

in al patrulea rand.. nu sunt eu expert in design.. dar nici pe cel care a facut designul "custom" al scriptului nu prea il vad expert;

pe scurt.. eu vad asa.. un domeniu de 50 de euro.. si un pret de cel putin 1000 de euro (daca ma insel rog corecturi)

sper sa fie util mesajul celor interesati sa cumpere, daca totusi nu e util.. n-am reusit sa urmez sfatul si nu m-am putut abtine de la comentarii inutile

ps. nu intentionez sa cumpar, deci nu e o incercare de negociere

in rest.. multa bafta tuturor

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    39

Implicit

Ma bucur ca nu te-ai putut abtine...

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

m-am jucat si eu cu premiumdomanin.com si vreau sa spun ca am ras cu pofta cand pentru un domeniu mi-a dat scorul dublu fata de ce se vinde aici...

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    39

Implicit

Tot ce e posibil, aia nu inseamna ca trebuie sa imi poluezi topicul, sunt altii care vand oscomm la 2000 euro, fiecare e cu treburile lui, daca nu iti convine serviciul sau pretul nu trebuie sa il cumperi.
    La scriptul acesta s-au facut anumite modificari, in pretul de 1000 euro am inclus si diferite modificari care le-ar dorii clientul. Am zis design custom, nu am zis ca acel design neaparat.
    Nu stiu cu ce te ocupi tu, dar un design de zencart + modificari/adaptari la script + domeniu destul de bun (daca tu nu crezi asta nu e nici o problema) nu e deloc mult 1000 euro, multi cer mai mult pe mult mai putin si se cumpara.
    Din nou vin cu rugamintea, nu esti de acord cu ce scriu, nici o problema, dar tine pentru tine si nu polua cu offtopic.

O zi buna.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    42

Implicit

Ti-am oferit 1.001 si n-am glumit... tu ai crezut ca fac misto de tine... sau ca bat campii off-topic...

Pai daca asa crezi hai sa facem caterinca (desi eu cred ca vorbesc foarte serios) :

- domeniul in cauza s-ar fi putut vinde pe cat ceri tu daca avea extensia .com caci pentru romania ar fi fost de preferat ceva mai romanesc;
    - exista Buy, Sell, Appraise and Auction Domain Names at Sedo, the #1 domain name aftermarket, broker, reseller, and appraiser! unde poti posta domeniul la vanzare si atunci o sa vezi cam cat valoreaza;
    - in alta ordine de idei nu te apuci sa faci modificari plecand de la presupuneri despre ceea ce vrea sau are nevoie potentialul client (eventual spuneai ca vinzi domeniul si te ocupi de customizarea zen-cartului);

DeadGuy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th May 2007
    Posturi
    62
    Putere Rep
    33

Implicit

sa zicem ca cineva este dispus sa iti dea peste 1000 euro pe domeniu + site cu sau fara redesign sau modificari, care sunt sansele sa apara astfel de discutii si cum poate avea cineva incredere in tine ca si "vanzator" daca tu nu respecti munca celor care au creat platforma, pastrand linkul in footer?

In alta ordine de idei, te rog detaliaza ce modificari (si in cat timp ar fi disponibile) esti dispus sa faci la design si functionalitate.

Nu consider acest reply un comentariu inutil, sunt intrebari pe care ti le pune un potential cumparator, intrebari la care acest potential cumparator vrea un raspuns public.

Si ca un ultim comentariu:
    Citat Postat în original de SeerKan
    Va rog anticipat sa incercati sa va abtineti de la comentarii inutile, daca aveti intrebari le astept pe pm sau telefon 0729126838.
    Tu asta consideri o atitudine corespunzatoare fata de potentialii clienti ? Te rog arata-mi si mie un produs pe al carui cutie scrie "Va rog sa va abtineti de la comentarii inutile legate de acest produs"

Precum am spus, astept un raspuns, de preferinta pe un ton amical si profesionist.
    Ultima modificare făcută de DeadGuy; 21st January 2008 la 06:18.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Afiliere magazin online
    De Fabius în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th March 2009, 20:37
  3. Deschidere magazin online de it&c...
    De johnyk_vl în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st June 2008, 16:27
  4. magazin online