Felicitari marian, incerc acum aplicatia BETA si ..merge ..o sa dau mai multe feedbackuri in cateva zile. Pare scrisa in dot net. Ma joc si eu cu ceva C# dar ma depaseste sa imi fac eu asa ceva.
( PS conectarea la mail prin POP nu e asa de greu de facut Mi-a iesit si mie anul trecut la o aplicatie de postat automat pe platforme WP. Nu o mai am insa cautasem tot prin comunitati scripturi si cod si gasisem ce era necesar.)
Momentan da eroare versiunea Beta la nume de proiect sub forma de URL. Oricum s-a blocat de 3 ori si nici nu ma lasa sa sterg respectivele proiecte. ( "canotwrite on ...")
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
REVIN ..aproape nu pot sa folosesc softul la inscris..nu vrea sa se mute de pe un director pe altul in browserul intern. acolo unde le-=a deschis a durat o vesnicie sa deschida pagina noua. Pana la urma s-a blocat.
Am reusit sa il fac sa mai instrie in cateva : Sesizez o problema importanta: dupa ce mai modific pe ici colo in pagina sitului ( directorului) datele mele, keywords uri sau alte date suplimentare, dupa caz , softul tau mai trage un shufle /random la date ( in momentul in care dau submit) si pierd datele modificate. Asta nu e bine de loc.