Ok, ai vrut sugestii? sper sa nu fie SF :eek:
la: "3. unde este un site pozitionat pentru un anumit cuvant" daca se poate verifica rankingul in mai multe extensii google deodata ar fi perfect. Ex: google.fr, google.de, google.it and so on- daca sunt cat mai actualizate ar fi super - mai sunt cateva site-uri care ofera chestii de genul asta dar au niste rezultate din 1900 toamna cred.
- cum ai spus ca fiecare rezultat va avea ip-ul domeniului ar fi placut daca ai avea o functie ca la DNscoop.com care returneaza toate site-urile de pe acelasi IP [e util sa vezi daca e un hosting shared cu sute de site-uri sau server privat]
- mie sincer mi-ar placea nespus sa apara un software care sa memoreze google dance pentru un keyword dat - salveaza in fiecare zi rankingurile primelor "n" site-uri si arata urcari si coborari intr-un tabel pentru fiecare zi in parte. nu te ajuta mult la SEO dar ar fi util ca sa intelegi google dance daca il urmaresti atat de aproape.
e 5:05, poate mai imi vin idei cand ma trezesc. Mi-ar placea sa fiu unul din beta testeri cand e gata de testat jucaria.

- daca sunt cat mai actualizate ar fi super - mai sunt cateva site-uri care ofera chestii de genul asta dar au niste rezultate din 1900 toamna cred.
Răspunde cu citat