Nu mi-o luati in nume de rau, am citit putin din regulament si din sistemul de reputatie si mi-am prins urechile
Am zis ca daca primesc bad la tot ce scriu aproape , sa vad macar despre ce e vorba.
Mie imi vine pur si simplu sa rad , n-am mai intalnit un forum asa de complicat , cu putere cu reputatie , ma simt ca un incepator amarat in care dau toti cu bad si de aia imi vine sa rad , cum sa taberi pe un incepator cu atata regulament , mai ca ma incearca ideea sa ma pensionez
Nu stiu daca moderatorii si-au pus problema regulamentului foarte complicat sau poate eu nu mai tin pasul cu timpurile , forumurile se schimba , dar parca e un sistem inchis , ciudat ,asta cu putere, reputatie , spam, etc..
Inteleg ca reguli trebuie sa existe , dar riscam sa ne ocupam mai mult de reguli decat de continut.
Poate sa-mi spuna si mie cineva , ce se intampla daca primesti intr-una bad la ce scrii , eu am o bulina din aia rosie si vreo 6 de bad.Iar imi vine sa rad , mi-aduc aminte demult de tot cand eram la scoala si faceam cate o prostie , luam nota proasta , cam asa ma simt si acuma , cu amendamentul ca atunci ma suparam rau pe mine sau pe altii , acuma imi vine sa rad , m-am intors la scoala
O faza tare mi se pare cea cu limba romana , aveam mai tot timpul 10 si am facut ceva scoala , pe timpuri , nu dupa revolutie , e posibil sa fi primit bad si pe limba romana , asa e cand imbatranesti te mai ramolesti , uiti si limba materna , asa ca trebuie sa fii atentionat.
Cu riscul sa-mi mai iau vreo cateva de bad, sper ca v-am bine dispus.

Răspunde cu citat