Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 57

Subiect: Reputatie data aiurea

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Faptul ca ai reputatie pozitiva sau negativa, nu te opreste sa citesti, sa inveti sau sa ceri sfaturi. Primele 2 le poti face si fara user. Cand iti creezi un user, o faci ori sa intrebi, or sa postezi in market place. Cand ai decis sa-ti faci user, atunci iti asumi sistemul de reputatie.
    Da, sunt de acord cu asta. Nu ma plang pentru ca primit o reputatie proasta, probabil am meritat, insa consider ca la acest sistem se pot face imbunatatiri cum ar fi ca utilizatorul care da reputatia negativa sa scrie si motivul. Unii pot invata din greselile altora.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    E foarte greu sa contribui zi de zi cu sfaturi. La scoala, un profesor face aceleasi probleme an de an cu o generatie noua, dar aici nu suntem la scoala. Fiecare dintre noi, are un job, o familie, o viata. Nu poti oferi aceleasi sfaturi la infinit, doar pentru faptul ca userul X, nu are timp sa citeasca pe forum.

Sincer, nu am chef sa ofer aceleasi explicatii forever, pentru ca o sa consider lipsa de respect, fata de cei care si-au pierdut timpul scriind in acele topicuri vechi.
    Si aici ai dreptate, insa am mai vazut inca un lucru. In SEO ceea ce ieri era valabil astazi poate nu mai este. Daca cineva se rezuma la ce s-a scris acum trei ani o cam da in bara. Am urmarit acest forum de cativa ani si tot am revenit pentru informatii noi. Motivul pentru care m-am inscris a fost ca sa pot pune intrebari.

Unde am putut si eu am ajutat, mi se pare normal ca prima data trebuie sa dai inainte sa primesti. Am si primit informatii care m-au ajutat sa privesc din alt unghi de vedere in SEO. Mi se pare normal ca la intrebarile usoare la care si eu pot raspunde sa raspund si cu asta sa ajut comunitatea.

Nu doresc sa insist intr-o problema in care voi nu sunteti de aceeasi parere, si anume motivarea clara a reputatiei negative. Cum am mai spus se pot discuta multe pe langa aceasta tema.

raven84 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd December 2010
    Posturi
    28
    Putere Rep
    28

Implicit

Pentru ca am ceva experienta pe un alt forum ( cu totul alt domeniu) unde implementarea sistemului de reputatii a generat niste situatii hilare cu oameni care ajunsesera sa aiba -500 la rep sau +1200, iar politele se plateau zilnic dand click pe aceleasi infame butoate de reputatie, trebuie sa subliniez ceva: Explicatiile sunt inutile, un minim de bun simt le poate evidentia celor aflati in eroare unde si cu ce au gresit iar Seopedia e o comunitate guvernata de reguli foarte stricte si de o disciplina rigida. Deci ce ai primit e clar ca are o cauza si nu iti ramane decat sa te uiti la propriile-ti posturi ca sa descoperi unde e buba.

Adrian T. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

Implicit

Am primit negativ de la domnul Serban Cristian pentru acest post: http://forum.seopedia.ro/discutii-so...tml#post264929

Poate imi explica si de ce?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Pentru ca forumul imi permite sa imi dau cu parerea asupra calitatii postarilor voastre.

Adrian T. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    109
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi de raspuns!

Si asa mult te-a deranjat postul respectiv? Mergand pe rationamentul asta ar trebui sa mai taxezi vreo 200 de useri care au postari similare.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de raven84 Vezi Post
    .... trebuie sa subliniez ceva: Explicatiile sunt inutile, un minim de bun simt le poate evidentia celor aflati in eroare unde si cu ce au gresit iar Seopedia e o comunitate guvernata de reguli foarte stricte si de o disciplina rigida. Deci ce ai primit e clar ca are o cauza si nu iti ramane decat sa te uiti la propriile-ti posturi ca sa descoperi unde e buba.
    Uite ce spune un coleg de al tau un pic mai sus.

Razvan Guiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    53
    Posturi
    86
    Putere Rep
    16

Implicit

Parerea mea este ca fiecare trebuie sa raspunda numai topicurilor la care chiar se pricepe. Un raspuns dat aiurea poate sa faca mult rau celui care il ia de bun...

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    20

Implicit

Asta este si rostul sistemului de reputatie

CosminAlexandru este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    63
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer? Eu nu prea postez si nici nu iau in seama reputatia , daca consider si vad ca nu pot ajuta trimit un PM , asa cum este parerea mea buna sau rea , eu ma straduiesc sa fie ceea mai buna, sunt si multi ce dau reputatie negativa din N motive.
    Fi corect cu tine , fi corect cu ceilalalti restul nu conteaza, daca poti sa ajuti o faci ... daca nu asta este!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

Sunt curios ce ai de vanzare, esti mai activ azi decat tot anul trecut
    Retired

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Indexare aiurea
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd November 2008, 16:14
  2. Reclame aiurea
    De Vladucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd December 2007, 00:17
  3. refereri aiurea pe MSN
    De overload în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 0