Da, sunt de acord cu asta. Nu ma plang pentru ca primit o reputatie proasta, probabil am meritat, insa consider ca la acest sistem se pot face imbunatatiri cum ar fi ca utilizatorul care da reputatia negativa sa scrie si motivul. Unii pot invata din greselile altora.
Si aici ai dreptate, insa am mai vazut inca un lucru. In SEO ceea ce ieri era valabil astazi poate nu mai este. Daca cineva se rezuma la ce s-a scris acum trei ani o cam da in bara. Am urmarit acest forum de cativa ani si tot am revenit pentru informatii noi. Motivul pentru care m-am inscris a fost ca sa pot pune intrebari.
Unde am putut si eu am ajutat, mi se pare normal ca prima data trebuie sa dai inainte sa primesti. Am si primit informatii care m-au ajutat sa privesc din alt unghi de vedere in SEO. Mi se pare normal ca la intrebarile usoare la care si eu pot raspunde sa raspund si cu asta sa ajut comunitatea.
Nu doresc sa insist intr-o problema in care voi nu sunteti de aceeasi parere, si anume motivarea clara a reputatiei negative. Cum am mai spus se pot discuta multe pe langa aceasta tema.