L-am citit la inregistrare... nu mai tineam minte si am vazut ca aici s-au lansat mai multe cifre gen 10-20... In fine acum e clar. Multumesc pentru raspuns.
In "Marketplace" exista o noua categorie de subiecte "Oferte gratuite" pentru care se aplica aceleasi reguli/restrictii de postare ca-n orice alta categorie.
Propun, daca se poate, ca "Oferte gratuite" sa nu poarte restrictiile "Marketplace" pentru ca nu-si au sensul. Probabil sunt si printre membrii noi persoane ca vor sa ofere ceva gratuit sau vor sa beneficieze de ceva gratuit.
Ce ziceti?
In principiu este o forma de "giving back", personal nu as vrea sa fac donatii celor cu 2 posturi in 3 ani sau celor veniti ieri.
Pana la urma cei care vor sa primeasca ceea ce oferi tu gratuit te pot contacta pe privat. Da, probabil o sa-i refuzi din cate zici tu dar totusi o pot face.
In acelasi timp cei care ar vrea sa ofere ceva gratuit nu o pot face in nici un fel pentru ca n-au acces la marketplace.
@Morariu aici poate posta oricineOferte gratuite
Eu nu pot sa postez in marketplace, imi trebuie cele 30 de comentarii?
Asta e unicul tau scop pe Seopedia? Cu ce ai ajutat tu comunitatea pentru a avea privilegiul de a posta acolo? Cu 12 posturi monosilabice?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)