Bulina verde o obti automat dupa 20 de posturi?
Bulina verde o obti automat dupa 20 de posturi?
Nu chiar, verifica regulamentul din josul paginii![]()
ntbv, nu incepe cu postatul inutil pe forum ca nu o sa iti fie bine. Sfat prietenesc.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Multumesc de sfat.
Problema mea e ca sunt membru seopedia de ceva timp, intr-adevar nu prea am avut activitate. Am postat in sectiunea Marketplace in trecut, dar se pare ca au fost schimbate regulile.
@Krumel Mi-ar placea sa pot posta in sectiunea Marketplace. Am un portofoliu de 700 de domenii .eu la care vreau sa renunt (english one word domain, 2 letters, o cifra si o litera etc.). Daca se poate face ceva in acest sens as aprecia, daca nu astept sa pot posta acolo. Multumesc pentru intelegere.
Pai regula e valabila ptr toti. Daca te comporti ok si ai posturi de calitate, ai drept sa postezi acolo. Daca nu, n-avem ce face.
Sorry.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
E ok. Multumesc
Daca vrei cumva buline rosii, sau vrei sa bati recordul de pe seopedia http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...-negativa.html ,da-mi un pm si-ti zic secretul) (pentru cei putin mai "inteligenti" glumesc
)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Iar am primit negativ, eu nu inteleg unii de aici chiar nu stiu nici de gluma
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca taceam filozof ramaneam!
Eu nu inteleg o chestie. Pentru ce mai sunt acele reguli daca fiecare posteaza pentru prieteni, pentru rude? .. Un sfert din anunturi sunt pentru prieteni care nu indeplinesc conditiile, pentru prieteni care nu sunt inregistrati, pentru prieteni care nu stiu sa se inregistreze..etc.
Mi se pare de bun simt. In aria asta sunt atatia utilizatori care nu stiu cum sa faca sa indeplineasca conditiile, se chinuiesc de luni intregi pe cand MarketPlace-ul este plin de anunturi pentru prieteni.
Din punctul meu de vedere ori se respecta regula ori daca nu o scoateti. Cel mai bine ar fi sa se respecte, fiecare posteaza pentru el, fara intermediari.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)