Am primit o penalizare de la dl Krumel legat de semnatura mea. Am citit regulamentul cu atentie si consider ca nu incalc nici o regula.
As vrea sa mai verifice si un alt administrator aceasta decizie.
Va multumesc!
Am primit o penalizare de la dl Krumel legat de semnatura mea. Am citit regulamentul cu atentie si consider ca nu incalc nici o regula.
As vrea sa mai verifice si un alt administrator aceasta decizie.
Va multumesc!
Asa cum ti-am zis si in PM, bunul simt nu e trecut in regulament. Pe ala trebuie sa il ai.
Nu mi se pare ok sa ai o astfel de fraza in semnatura, ca lungime. Infractiunea e data si ramane data, alti Admini isi pot exprima parerea fara nici o problema.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Deci acum nu am nici bun simt .
Cred ca se pot verifica posturile mele si se poata observa ca nu am sarit calul si nu am dat raspunsuri deplasate nimanui pana acum.
Probabil ca, din cauza asta ma incadrez in:
Multi aveti atitudini jalnice si din punctul meu de vedere nu meritati aceasta comunitate.
Butcher, interpretezi (gresit) cum vrei ceea ce am spus. Asa faci si cu regulamentul. E problema ta.
Adminii or sa se exprime in privinta semnaturii tale si probabil a multora, ca n-as vrea sa crezi ca esti un caz special.
Poate doar cu ocazia asta vom modifica (specifica) regulamentul si vom impune si lucruri care tin de bun simt.... cum ar fi poeziile din semnaturile voastre.
Adevarul e ca-i cam lunga semnatura aia. Ma mir cum de n-ai linkat-o pe toata ca si anchor text pentru site. Scurt si la obiect, that's a lot better.
Eu sunt de acord cu krumel. Ar trebui sa scurtezi semnatura si cred ca ar fii foarte bine daca nu am mai incepe flame-uri.
Butcher, intradevar, nu ai incalcat actualul regulament.
Si in regulament nu apare nr. de caractere/cuvinte permise in semnatura pt ca nu ne-am gandit ca cineva o sa se semneze kilometric. Nah, mai avem si noi scapari. Dar o sa remediem problema, ca se pare ca nu avem de ales.
Uite ca eu as vrea sa-mi trec in semnatura:
Crezi ca e ok?Integer erat felis, porta eget pretium id, lobortis lacinia tellus. Duis non lorem eget elit consectetur euismod hendrerit a quam. In iaculis nisl quis erat vulputate egestas. Etiam faucibus nibh non nisi aliquam fringilla. Ut ac iaculis magna. Proin vel viverra risus. Phasellus odio enim, viverra ac fermentum ac, sodales ut felis. In fringilla varius ante ac blandit. Phasellus consequat pretium quam dignissim euismod.
BTW, daca ti se pare ca favorizez pe careva cu semnatura, sa stii ca exista butonul report. Chiar n-am timp sa iau la puricat 100.000 de semnaturi. Daca vad vreo semnatura dubioasa, sanctionez. Daca nu, nu.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Pe 1280x1024 semnatura mea e fix un rand, si mai ramane si un pic de spatiu.
Pe computergames.ro de exemplu, e 4 randuri si e specificat clar in regulament.
Diana: semnatura mea nu e ca in exemplu tau. Banuiesc ca "kilometric" e o hiperbola
Nu dau report legat de semnaturi pt ca nu sunt "turnator", desi sunt "roman". Pe mine ma intereseaza continutul posturilor (aici as da report doar daca e un ad hominem).
I-am semnalat lui Krumel exemplu ala, desi sunt tone, pt ca nu mi s-a parut corect. Atat timp cat respecti regulamentul mi se pare o prostie sa fii penalizat.
Chiar sa va sfatuiesc sa schimbati regulamentul, pt ca: nu ai cum sa dai amenda cand treci pe rosui daca nu scrie nicaieri ca e ilegal asta.
Deci concluzia e: decizia lui krumel a fost gresita (exces de zel) conform actualului regulament. Corect ?
@edit:Am editat-o pentru ca am pierdut destul timp din viata mea cu o prostie.
Acum forumul cu siguranta o sa fie curat si plin de topicuri inteligente. Bravo Krumel! +1 rep
Ultima modificare făcută de Butcher; 4th March 2010 la 11:51.
Butcher, aici intervine faza cu bunul simt ...tu stii ca nu ai voie sa treci pe rosu, dar treci ptr ca nu "scrie" nicaieri... ar trebui ca statul sa puna pancarde cu "nu trece pe rosu" la fiecare semafor, pentru ca tu sa poti respecta un lucru stiut si de bun simt.
As vrea sa nu ne lungim, imi e indiferent daca ai dreptate sau nu...ne consumi timp cu o prostie, cu un orgoliu personal..si nu e ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)