De ce nu imi pot edita semnatura nicaieri? :-)
Recunosc, scrisoarea de intentie am pus-o direct la 'prezentare forumisti'.
Vivi.
De ce nu imi pot edita semnatura nicaieri? :-)
Recunosc, scrisoarea de intentie am pus-o direct la 'prezentare forumisti'.
Vivi.
Peste nustiucate posturi vei putea... am patit-o si eu.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Sa inteleg ca semnatura e o problema mare pentru unii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu propun sa fie scoasa de tot. De cele mai multe ori nu este prea utila, decat atunci daca vrei sa atragi atentie , sa faci niste backlink-uri sau sa te oftici pe administratori ca nu te lasa sa scrii ce vrei si sa le zici sa-ti stearga user-ul... O.o
E mai bine daca:
A) doar administratorii au semnatura, si aia sa contina doar lucruri despre forumul respectiv (exclus link-uri 3rd-party, numele persoane, etc.)
SAU
B) toate lumea are semnatura si scrie ce vrea si cat vrea in ea (adica 500 de link-uri daca vrea), atata timp cat nu dauneaza layout-ului paginii
Alb sau negru. Gri nu exista :shock:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Ba exista un gri deschis care zice exact 2 linkuri in semnatura si cred ca e f bine asa.
Boingeanu Ben
Problema unora e regulamentul.
Tipic: atunci cand ai, nu iti ajunge si vrei mai mult.
ps: discutia asta nu se refera in mod special la Vivi.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Raspunsul intrebarii lui Vivi este foarte simplu: Vei putea, si nici nu va dura mult. Regulamentul, in opinia mea, este BUN. Doua link-uri sunt BUNE si refuz sa le scot. Pe scurt, subscriu lui Ben.
Respect,
Andrei Popa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)