Nosfer mi-ai plagiat gandurile.Sau mi-ai luat cuvintele de pe limba. Perfect de acord.
Macar de ar citi subiectele Sticky puse in fiecare sectiune. Macar atat. Sunt niste ghiduri extraordinare facute de Diana, Tudi, etc, sfaturi referitoare la aproape orice intrebare de nivel incepator si nu numai. Dar nu, pe EI nu-i intereseaza decat sa invie subiecte ingropate acum 2-3 ani, nu-i intereseaza decat sa dea la tinta cu sageata de la mouse direct pe "Post Reply" si sa-si aseze la intamplare degetele pe tastatura.
Da, bineinteles ca nu mai ai chef sa raspunzi la intrebari si nici macar sa parcurgi eventualele raspunsuri (date tot de EI) care-si au raspunsul in alte 1000 de locuri cum ar fi si ar trebui:
1. Citite macar Sticky
2. Citite cele 3 randuri de subiecte asemanatoare care apar atunci cand incepi "New Thread"
3. Functia "Search" (inseamna cautare)
LE:
Kitkat: Sa stii ca pana nu demult a fost tare frumos pe acest forum. Se discutau lucruri interesante si folositoare, era o atmosfera mai asa.. de biblioteca, linistita in care parca il simteai pe celalalt user (chiar daca nu-l cunosti) ca e acolo, isi face treaba, mai anunta daca a aflat ceva, a facut un test, etcetc... foarte frumos. Acum insa, incepe sa fie din ce in ce mai multa galagie, dezordine, parca ajung la piata unde toata lumea striga, se ia la harta, bate campii, vorbeste doar ca sa se afle in treaba. Asta cred ca e principalul motiv al acestui thread. Ca e generat SI de tine sau nu, nu cred ca are importanta.

Sau mi-ai luat cuvintele de pe limba. Perfect de acord.
)
Răspunde cu citat