Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Pulsul SEOpedia - Starea comunitatii

Vizualizare arbore

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    36

Implicit

Nosfer mi-ai plagiat gandurile. Sau mi-ai luat cuvintele de pe limba. Perfect de acord.

Macar de ar citi subiectele Sticky puse in fiecare sectiune. Macar atat. Sunt niste ghiduri extraordinare facute de Diana, Tudi, etc, sfaturi referitoare la aproape orice intrebare de nivel incepator si nu numai. Dar nu, pe EI nu-i intereseaza decat sa invie subiecte ingropate acum 2-3 ani, nu-i intereseaza decat sa dea la tinta cu sageata de la mouse direct pe "Post Reply" si sa-si aseze la intamplare degetele pe tastatura.

Da, bineinteles ca nu mai ai chef sa raspunzi la intrebari si nici macar sa parcurgi eventualele raspunsuri (date tot de EI) care-si au raspunsul in alte 1000 de locuri cum ar fi si ar trebui:

1. Citite macar Sticky
    2. Citite cele 3 randuri de subiecte asemanatoare care apar atunci cand incepi "New Thread"
    3. Functia "Search" (inseamna cautare )

LE:

Kitkat: Sa stii ca pana nu demult a fost tare frumos pe acest forum. Se discutau lucruri interesante si folositoare, era o atmosfera mai asa.. de biblioteca, linistita in care parca il simteai pe celalalt user (chiar daca nu-l cunosti) ca e acolo, isi face treaba, mai anunta daca a aflat ceva, a facut un test, etcetc... foarte frumos. Acum insa, incepe sa fie din ce in ce mai multa galagie, dezordine, parca ajung la piata unde toata lumea striga, se ia la harta, bate campii, vorbeste doar ca sa se afle in treaba. Asta cred ca e principalul motiv al acestui thread. Ca e generat SI de tine sau nu, nu cred ca are importanta.
    Ultima modificare făcută de Sebastian; 21st April 2009 la 14:44.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. RSS pe seopedia
    De horex în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th April 2009, 11:16
  2. SEOPedia BUG!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 19th March 2009, 11:01
  3. SeoPedia Spy
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 3rd June 2008, 18:53
  4. Script pentru starea vremii si cursvalutar avansat
    De meetzah în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th September 2006, 23:58
  5. Welcome to SeoPedia
    De Ciprian Sorlea în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st May 2006, 18:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •