Da,recunosc,ai dreptate.Cred ca la inceput seopedia a avut useri experimentati care stiu ce inseamna si care sunt tehnicile SEO.Cred ca inca mai sunt acei useri si cand au posibilitatea vor da o mana de ajutor.
Totusi ar fi foarte drastic ca acei care nu stiu oarecum acest domeniu sa fie banati.Nimeni nu s-a nascut invatat,fiecare a progresat incetul sau mai repede in functie de abilitatile sale,asta ar insemna ca cei care nu au un anumit grad de expierenta nu vor intra pe acest forum.
sunt de acord sa nu fie primiti useri care au venit sa faca spam si sa propage siteuri care nu sunt conforme cu politica seopedia.Uite,stau destul de mult pe forum,si ma uit la statistici si cu toate ca vad useri care ar putea sa dea un reply nu o fac.Asta cred ca este de ajuns,acest comportament trebuie sa dea de inteles celorlati ca pentru a primi un raspuns ar trebui sa faca si ei un efort si sa se informeze.
Si alte forumuri se plang ca vechii useri nu ma sunt sau nu ma posteaza ca altadata,ca sunt invadate de o generatie de pusti care nici macar nu stiu sa scrie si au siteuri de socializare si se cred mari webmasteri.Cred ca selectia ar trebuie sa fie mai stricta,poate cateva intrebari care sa ingreuneze accesul sau aprobarea noilor membrii,poate un portofoliu care sa o convinga pe Diana ca acea persoana merita pe un forum atat de valoros.
Pe de alta parte,este o perioada mai dificila si multi se orienteaza spre proiecte personale pentru a-si castiga painea.Nu mai sunt acele timpuri cand se juca cate 5 ore triburile sau ikariam,travian.Omul deja isi pretuieste timpul pentru ca asa cum spunea cineva timpul inseamna bani...
Probabil vor fi ceva schimbari avand in vedere ca multi vad la fel ca tine inclusiv eu si cred ca in viitorul apropiat administratorii vor rezolva aceasta problema,pentru ca, cu siguranta forumul nu va fi lasat in paragina,este prea pretios.
Pe mine ma iubesti?![]()

Răspunde cu citat