Eu cred ca avem nevoie de noi useri si de entuziasmul lor . Avem nevoie si de ideile si parerile lor . In afara Seopedia exista o resursa imensa de useri , foarte tineri sau mai putin tineri ,de care comunitatea are nevoie .
Constat cu regret ca in ultima vreme au aparut o serie de useri care intr-adevar dauneaza imaginii acestui forum .Posturi facute doar de dragul de a raspunde ,se deschid threaduri cu intrebari incoerente. Userul in cauza nu este in stare sa adreseze o intrebare coerenta din punct de vedere logic . Despre cunostinte de SEO nici nu poate fi vorba iar gramatica iese din calcul. Unii sunt chiar agresivi si confunda dezbaterea si forumul cu mahalaua.
Ce e de facut ?
Un raspuns ar putea fi o experienta minima necesara dovedita la deschiderea contului . Nu trebuie pretinse cunostinte si experienta avansata in SEO pentru ca unii useri vor creste odata cu Seopedia , dar nici nu putem lasa prea jos nivelul cunostintelor de SEO .
Comunitatea Seopedia inseamna nu numai a sti cu ce se manaca SEO , dar si abilitatea de a comunica si a pastra discutia pe un ton civilizat chiar atunci cand ideile exprimate sunt contrare . Pana acum am acordat numai reputatii pozitive . Recunosc ca aceasta a fost o eroare .Probabil multi useri din Seopedia au procedat la fel .Cred ca utilizarea mai frecventa a acordarii de reputatatie negativa , un instrument la indemana noastra , ar putea fi o solutie .In ceea ce ma priveste , nu voi afecta reputatia niciunui user care emite o parere ( buna sau rea ) dar voi afecta reputatia pentru atitudini neconforme cu spiritul comunitatii .