"dujmaniimipoartapicadanauvaluareamea" - wtf? de ce trebuie sa va luati la harta din thread in thread? Ar trebui facuta o zona pe forum "Fight Club" unde sa fie threaduri gen "user vs user" si sa-si spuna tot ce au pe suflet si ii doare mana sa foloseasca PM-ul. Cred ca asta e mentalitatea romaneasca, cu spalatul rufelor la tv sau in public. Ai pica pe "x"? trimite-i ceva de dulce printr-un mesaj privat si gata, nu va mai intepati de-am p*lea peste tot pe forum pe unde aveti ocazia.
Cat despre zona de marketplace, e si vina vanzatorilor si vina celor care se dau cat de cat interesati si ar trebui facute niste reguli default pentru zona de marketplace pe care fiecare sa le respecte. Nu le respecti, 5 puncte infractiune, la a 2-a infractiune de 5 puncte ban pana-ti expira una din ele si scazi sub 10 puncte de infractiune.
Vanzatorul ar trebui sa:
- Anunte ce vinde si pune o descriere cat mai ampla despre site sau domeniu
- Scrie ce venit lunar are site-ul precum si de unde vin castigurile respective
- Anunte un motiv pentru care isi vinde "Chestia"
- Pune SI UN PRET MINIM PENTRU CARE AR FI DISPUS SA VANDA [cine comenteaza ca vaaai ca e prea mult si ca n-o sa iei niciodata asa ceva, pac! infractiune]
Eu sincer sa fiu as pune o taxa modica... ca s-asa e forum si are nevoie de bani: $5/paypal sau SMS pentru listare de site la marketplace.