Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Sugestie de adaugare regulament

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

"dujmaniimipoartapicadanauvaluareamea" - wtf? de ce trebuie sa va luati la harta din thread in thread? Ar trebui facuta o zona pe forum "Fight Club" unde sa fie threaduri gen "user vs user" si sa-si spuna tot ce au pe suflet si ii doare mana sa foloseasca PM-ul. Cred ca asta e mentalitatea romaneasca, cu spalatul rufelor la tv sau in public. Ai pica pe "x"? trimite-i ceva de dulce printr-un mesaj privat si gata, nu va mai intepati de-am p*lea peste tot pe forum pe unde aveti ocazia.

Cat despre zona de marketplace, e si vina vanzatorilor si vina celor care se dau cat de cat interesati si ar trebui facute niste reguli default pentru zona de marketplace pe care fiecare sa le respecte. Nu le respecti, 5 puncte infractiune, la a 2-a infractiune de 5 puncte ban pana-ti expira una din ele si scazi sub 10 puncte de infractiune.

Vanzatorul ar trebui sa:
    - Anunte ce vinde si pune o descriere cat mai ampla despre site sau domeniu
    - Scrie ce venit lunar are site-ul precum si de unde vin castigurile respective
    - Anunte un motiv pentru care isi vinde "Chestia"
    - Pune SI UN PRET MINIM PENTRU CARE AR FI DISPUS SA VANDA [cine comenteaza ca vaaai ca e prea mult si ca n-o sa iei niciodata asa ceva, pac! infractiune]

Eu sincer sa fiu as pune o taxa modica... ca s-asa e forum si are nevoie de bani: $5/paypal sau SMS pentru listare de site la marketplace.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 31st March 2009 la 21:58.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Nosfer daca ar fi sa se aplice acel regulament mai mult de 3 sferturi din useri ar fi avertizati

Tu nu vezi ca cei care nici macar nu au citit regulamentul cer modificari ale lui.

Se cred vanati pe forum si se cred mari judecatori, astefel incat isi pot da cu parerea cine e vinovat si cine nu intr-o discutie in care au intrat fara sa aibe vreo legatura. Poate doar una de amicitie cu initiatorul.

Daca am ajuns sa imi fie date sfaturi de catre pustii de 19 ani, ce si unde sa scriu pe forum

PS cristi: copile, inainte sa ma acuzi ca te vanez pe forum oriunde te prind, ai face bine sa nu mai deschizi subiecte unde ma vizezi pe mine sau unde vi cu citate din posturile mele. Eu am intervenit aici dupa ce in prealabil tu m-ai adus in discutie. Daca ar exista termenul "vanare" atunci tu esti cel care face asta. De fiecare data tu ai intervenit in discutiile mele si nu invers.
    Eu zis sa iti vezi lungul nasului.
    Ultima modificare făcută de mariuslmm; 31st March 2009 la 22:10.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Cu un "adult ca tine" care are ca singur arugument "bai copile" si "pusti de 19 ani" nu am ce discuta (la fel i-ai zis si celuilalt dincolo). Am repetat ca vorbesc in general... ca tu ai stricat cel mai recent un thread la market place... e normal sa se aminteasca de tine, insa ce nu vezi tu e ca se vorbeste despre market place in general. Sau esti contra pt ca nu mai poti strica threadurile "copiilor" pe care nu ii poti fraieri?

Si daca vrei..te las pe tine sa ai ultimul cuvant, daca stiu ca incetezi dupa aia, dar tu nu o sa o faci. Sunt la fel de sigur si ca daca as pune un domeniu la vanzare acuma ai face tot posibilul sa imi strici threadul cu comentarii aiurea

PS: Tu ai o invidie pe "copilasii" de 19-21 de ani ? Ete ca m-a facut mama mai tarziu ca pe tine, dar intamplator primim cam acelasi informatii, traim in aceeasi lume, suntem pasionati de acelasi domeniu si asa mai departe... Chiar asa o aura de superioritate iti da faptul ca ai cu 8 ani mai mult ca mine?
    Nu imi raspunde, ca nu e nevoie, sau nu cu 2 posturi ca ultima data.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 31st March 2009 la 22:40.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Mai treci pe la scoala si invata cum se scrie corect.

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    49
    Posturi
    346
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu as veni cu o alta propunere, un fel de "filtru" pentru acest gen de topicuri unde icsulescu are ceva de impartit cu igreculescu, poate ca pe unii dintre chiar nu-i intereseaza in acest moment ce a facut x sau y.
    Puteti deschide un topic cu nume destul de sugestiv si va reprosati acolo vrute si nevrute. Ca intra omul sa mai citeasca diferite noutati din domeniu (nu toti suntem experti si mai vrem sa invatam una-alta) si vede doar cearta si barfa, prea putine informatii utile.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Si eu as veni cu o propunere: raspunsul unui administrator si in paralel cu raspunsul sa sanctioneze si pe cel vinovat.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Nosfer daca ar fi sa se aplice acel regulament mai mult de 3 sferturi din useri ar fi avertizati

Tu nu vezi ca cei care nici macar nu au citit regulamentul cer modificari ale lui.

Se cred vanati pe forum si se cred mari judecatori, astefel incat isi pot da cu parerea cine e vinovat si cine nu intr-o discutie in care au intrat fara sa aibe vreo legatura. Poate doar una de amicitie cu initiatorul.
    Daca faceai referire la mine, sa stii ca nu mi-am dat cu parerea referitor la cine ar fi vinovat si nici nu am spus ca ar exista vreun vinovat, cat despre relatia de amicitie, nu am avut niciodata nici un fel de legatura cu cei implicati, ba chiar te-am rugat sa nu o iei in nume personal atunci cand am postat, din pacate ai facut exact pe dos, tocmai de aia am preferat sa ma opresc. Nu caut dusmani, cred ca am destui.
    Am deschis threadul pt a face o sugestie celor din administratie, nu pt a isca alte conflicte.

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Fabius, sa presupunem ca cineva incearca sa vanda un domeniu cu PR fake.
    Tu esti destul de atent si vezi asta. Ce faci, spui si altora ca incerca sa insele sau te abtii sa nu "comentezi aiurea" si sa-i strici afacerea?
    Totul e relativ, eu asta nu l-as considera un "comentariu aiurea".
    Ultima modificare făcută de Fabius; 1st April 2009 la 06:51.

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Implicit

Doamne stimabili useri,va certati de parca ati fi copii.Nu se dau bomboane.Pe forum s-a ajuns pentru a impariti expierenta acumulata.Ca daca erati genii intrati in blogosfera si acolo ramaneati.Se cere ajutor si se ofera.Lasa-ti disputele deoparte.

Nu stii ceva :intrebati si userii care au habar cat de cat vor da sfaturi.Tu alegi ceea ce este mai bun si dai curs.Intrebi ,primesti raspuns,inveti si aplici.Nimic altceva.Si daca tot aveti pica sunt de acord cu ceea ce spune Nosfer,o sectiune de fun unde sa fie x vs y si ceilalti useri sa ne amuzam,ca doar nu ne dam in cap.In plus profilul forumului nu este acela pe care il credeti.Aici se discuta lucruri serioase,nu chestii copilaresti.Ajung topicurile de fun pentru culoare forumului.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

PS cristi: copile, inainte sa ma acuzi ca te vanez pe forum oriunde te prind, ai face bine sa nu mai deschizi subiecte unde ma vizezi pe mine sau unde vi cu citate din posturile mele. Eu am intervenit aici dupa ce in prealabil tu m-ai adus in discutie.
    Mai treci pe la scoala si invata cum se scrie corect.

Ce-ar fi sa-ti revizuiesti tu gramatica inainte sa le ceri "copiilor" s-o faca? Sau tu daca ai trecut pe la scoala si ai 29 de ani ai inceput sa uiti cum se scrie. Sa nu-mi spui ca ai uitat pur si simplu sa pui un I.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Ce-ar fi sa-ti revizuiesti tu gramatica inainte sa le ceri "copiilor" s-o faca? Sau tu daca ai trecut pe la scoala si ai 29 de ani ai inceput sa uiti cum se scrie. Sa nu-mi spui ca ai uitat pur si simplu sa pui un I.
    Altu care se baga singur in seama. Cred ca tiai gresit forumul. Aici nu e forum de gramatica.

Daca am uitat un I am facuto pentru ca am scris in graba. Unii mai au si job. Nu stau doar pe banii lu taticu si mamica...

Eu zic sati vezi de treaba ta.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prima pagina seopedia - sugestie
    De TudorBiz în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th May 2008, 16:33
  2. o mica sugestie
    De Ioan Margineanu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st May 2007, 23:27
  3. Sugestie nume domeniu
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th December 2006, 19:52
  4. Sugestie de nume domeniu
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th August 2006, 21:05
  5. Sugestie telefon mobil
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th January 2006, 11:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •