Sunt Ammadeuss. Aparitia mea pe acest forum vine din Google. Fiind interesat de SEO, multe dintre cautarile importante, de seo/sef, duc catre acest forum foarte bun si util pentru cei care vor sa invete cu adevarat ceva.
Numai bine la toata lumea!
Sunt Ammadeuss. Aparitia mea pe acest forum vine din Google. Fiind interesat de SEO, multe dintre cautarile importante, de seo/sef, duc catre acest forum foarte bun si util pentru cei care vor sa invete cu adevarat ceva.
Numai bine la toata lumea!
Bine ai venit! Daca vrei sa inveti lucruri interesante despre SEO, ai nimerit bine.
neata si bine ai venit! sa inteleg ca inregistrarea s-a facut dupa noile "norme" ?![]()
keep dreaming...
Bine ai venit. Tinand cont ca ai depus putin efort sa te inregistrezi, cred ca esti chiar interesat![]()
Pai ma tati, mai viziteaza-ne si tu ca ramai in urma
http://forum.seopedia.ro/regulile-si...-intentie.html
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristi, cred ca e o neintelegere. Apelativul "sef" nu te viza pe tine, ci era din contextul de introducere:
"Sunt Ammadeuss. Aparitia mea pe acest forum vine din Google. Fiind interesat de SEO, multe dintre cautarile importante, de seo/sef, duc catre acest forum foarte bun si util pentru cei care vor sa invete cu adevarat ceva."
PS: e adevarat ca am lipsit cateva zile, dar am vazut modificarile aduse. si "valurile' ce au venit o data cu ele.
Sa vezi acum ce thread-uri mai apar pe net:
Muhahahah.Mezei deja se crede sef. Nu mai poate lumea sa vorbeasca ca se simte el imediat![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)