Bine ai venit, Ariadna. In sfarsit, o persoana pe care pot sa spun ca am vazut-o si la fata.
PS: Interesant interviul cu "evangelistul" de la Google.
Bine ai venit, Ariadna. In sfarsit, o persoana pe care pot sa spun ca am vazut-o si la fata.
PS: Interesant interviul cu "evangelistul" de la Google.
Esti binevenita pe acest forum Adriana !
Cum vrei sa-ti spunem : Adriana sau Ariadna ?
Ariadna, a fost fiica regelui Minos al Cretei, si a devenit cunoscuta dupa ce a fost parasita de iubiutul ei, Tezeu !
Ariadna se plimba neconsolată de-a lungul ţarmului, când soseşte zeul vinului, Bacchus, împreună cu suita sa. Lovit subit de dragoste, Bacchus sare din car şi îi promite Ariadnei nemurirea în schimbul dragostei sale. In acest fel se spune ca a fost creata aceasta constelaţie.
Ce este cert , este ca Bacchus şi Ariadna s-au intalnit pe insula Naxos si au facut dragoste !
In urma acestei relatii dintre un zeu si o pamanteana nu a rezultat o noua marca de rachiu sau bere , asa cum ne-am fi asteptat ,si nici macar bani de-o vila cu piscina si vedere la Marea Mediterana ; a iesit ceva mult mai durabil , si anume o constelatie .![]()
Ariadna , s-a indragostit de altfel si de omul care i-a ucis fratele , adica minotaurul , si tot ea este cea care l-a scos din belea , ajutandu-l sa iasa din labirint , cu ajutorul unui fir textil !
Toate acestea fiind scrise , iti urez inca o data Bine ai venit Ariadna ! , si sper sa invat ceva de la tine , pentru ca eu am venit pe acest forum ca sa invat un pic de SEO !
Sper ca nu am fost offtopic , dar am precizat eu , semnificatia numelui Ariadna !
Ultima modificare făcută de romania inedit; 6th November 2007 la 21:43.
Adriana, mi-au placut foarte mult raspunsurile tale la interviurile de pe dgeneration.ro - trebuie sa recunosc ca si intrebarile puse au fost la momentul potrivit (exact ceea ce cautam!)
La mai multe interviuri! (te rog :p )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)