Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: eu

Afișare hibrid

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    389
    Putere Rep
    38

Implicit

Membri se scrie cu un singur "i".
    Locatie are la baza substrantivul de declinarea a treia locatio din latina care inseamna la baza drept de folosinta si care, extins, se aplica foarte bine unui forum sau site web.
    Bine ai venit si cum au spus cei dinaintea mea... mai usor cu replicile acide.

drcosmina este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Chaos Vezi Post
    Membri se scrie cu un singur "i".
    Locatie are la baza substrantivul de declinarea a treia locatio din latina care inseamna la baza drept de folosinta si care, extins, se aplica foarte bine unui forum sau site web.
    Bine ai venit si cum au spus cei dinaintea mea... mai usor cu replicile acide.
    NU
    da
    urat (e urat sa spui cuiva 'mai usor cu'. adica asa, nu stiu cum sa zic, mai amenintator-agresiv)

nu stiu krumel, uite vezi poate eu zbor de aici, dar paote un chaos din aista invata si el cum articuleaza membrul la plural (chaos, te rog invata sa articulezi membrul la plural). Stiu ca este despre SEO, un mod mi-a rec sa ma prezint.. m-am executat. no amu as u all see nu fac flaming trolling spamuri etc... ci doar raspund pe topicul despre 'eu'. care este despre mine, nu despre SEo. si in mare sunt total de acord cu postul tau. o sa-l puneti pe chaos moderator? ca il vad foarte ambitios.
    cert e ca nu ma apuc sa scriu 400 € la locatie ca sunt banata dar cam atat dau eu chirie (locatie). dar desigur n-ar fi decat unul din multele exemple de adevarat nu inseamna si corect..

krumel nu m-am suparat. si ma refeream la alte mistouri, de care n-am pomenit si nu pomenesc aici. asadar omfg nu m-am suparat. nici macar 'desinenta a 3a' nu m-a atins

si cu toata seninatatea afirm ca nu am venit sa stau, si cat stau rezulta ca ma simt bine. so im enjoying. ce cutite... neh. sa ne simtim bine
    Ultima modificare făcută de drcosmina; 12th October 2007 la 18:51.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •