Multumesc de primire
seopedia.ro & .org - nu stiu de .org, cred ca am vazut totusi acel link pe aici pe undeva. Merita?
Studii - e foarte simplu, dar trebuie sa fi avut grija de conturi AdWords si YSM 3 luni de zile, timp in care s-au vehiculat 1000 dolari (nu e cerinta obligatorie). Examenele costa USD 50 fiecare si au valabilitate 1 an. Este foarte mult de invatat si intrebarile sunt tricky, gen in ce an s-a lansat GAW, dar in procent de peste 80% sunt aceleasi intrebari din testele de pregatire. Eu inca nu le-am dat...
Diana - girl power!!
Krumel - multumesc de detalii. Ratingul nu e de incredere din cauza subiectivimului utilizatorilor, as sugera rating acordat de admin group only sau de un grup selectat cu atentie, iar tot procesul sa fie advertised pe homepage. Personal nu sunt de acord cu restrictionarea MP, dar presupun ca este o parere extrem de subiectiva si de altfel va inteleg decizia acum.
JM2C
Larael a fost de fapt, a long long time ago, un brav si viteaz paladin male in Diablo II... Eh, ce vremuri!
Vreau sa particip si eu in masura in care ma ajuta timpul. Initiativa voastra este excelenta!
Sarbatori Fericite tuturor!

Răspunde cu citat