Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Bogdan

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    42

Implicit Bogdan

Salutare. Numele meu este Bogdan. Am 22 de ani si de 4-5 luni am inceput sa ma ocup serios de ceea ce inseamna SEO. Lucrez pentru o firma pe postul de junior SEO (free traffic).

Am inceput prin a vedea cateva DVD-uri de la Stompernet care mi-au fost de foarte mare ajutor (recomand in special pentru incepatori Blue Discs). De asemnea situl Stompernet e unul foarte bun (dupa unii cel mai bun) ca si informatie dar am inteles ca un cont pe un an costa destul de mult (Nu stiu cat costa pentru ca am primit de la firma doar ce m-a interesat... adica un user si o praola ). Am petrecut o vreme si pe Syndk8 unde am citit cam tot ceea ce se scria despre black hat (mi s-a parut la fel de interesanta la inceput ideea de black hat dar m-am plictisit destul de repede - quite boring).
    De ceva timp ma straduiesc sa citesc zilnic post-urile noi de pe cele 250 de bloguri pe care Cristian Mezei le mentiona pe blog-ul lui. Recunosc ca am ramas cam in urma cu ele... Am mai citit articole, ebook-uri (SEO Book & altele) vizitat situri legate de SEO. De fapt cam asta ar fi primul sfat pe care mi-l dau mie si pe care l-as da oricui e interesat de SEO: Cititi cat se poate de mult (in special forum-uri si blog-uri). Puteti incepe cu o carte (gen Seo Book) pentru a va face o idee generala dupa care trebuie sa cititi cat mai mult.

La partea teoretica as zice ca stau destul de bine insa la cea practica mai am mult de lucrat. De fapt ori am ezitat ori am intarziat sa pun in practica ceea ce am invatat. Al doilea sfat pentru incepatori, sfat de care trebuie sa incep si eu sa tin cont ar fi ca SEO-ul (si marketing-ul pe internet de asemenea) se bazeaza pe teste . In cazul de fata e perfect valabila vorba ca "Mai bine faci un lucru prost decat sa nu-l faci deloc" ).

Pe Softpedia am cont de cateva luni. Am citit si pe acest forum ceea ce ma interesa. Informatiile sunt de o calitate buna (mai ales ca sunt in romana). Din pacate am vazut ca acesta este abia primul meu post . Desi in viata reala sunt foarte sociabil online nu prea am reusit sa socializez (forum-uri, blog etc). De fapt nici nu cred ca am incercat. Si ultimul sfat pe care mi-l adresez din nou in primul rand mie dar si celor interesati este ca daca vrei sa te ocupi de SEO, Internet Marketing etc este ca singur vei reusi foarte greu. Ma refer la faptul ca trebuie sa interactionezi cat se poate de mult cu oameni care fac aceeasi chestie ca si tine.

Acestea fiind spuse va salut din nou si promit ca voi incerca sa fiu si eu de ajutor cu raspunsuri (in masura in care ma pricep) la intrebarile de pe acest forum.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Multumim pentru prezentare. Te asteptam si cu posturi interesante.
    Boingeanu Ben

myamar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    50
    Posturi
    540
    Putere Rep
    43

Implicit

Bine ai venit Bogdan

Citat Postat în original de bogdan985 Vezi Post
    Al doilea sfat pentru incepatori, sfat de care trebuie sa incep si eu sa tin cont ar fi ca SEO-ul (si marketing-ul pe internet de asemenea) se bazeaza pe teste . In cazul de fata e perfect valabila vorba ca Mai bine faci un lucru prost decat sa nu-l faci deloc).
    Este foarte adevarat, testele sunt importante, insa "Mai bine faci un lucru prost decat sa nu-l faci deloc" nu prea e bun in SEO pentru ca un "lucru prost" in SEO poate duce la excluderea din indexul motorului de cautare.

Fa zeci de teste pe un domeniu special pentru teste dar umbla cu manusi cand vine vorba de schimbari pe situl unde o miscare gresita iti poate afecta afacerea.

Inca o data, bine ai venit!
    Vremea Cluj ido. Meteo Ploiești pentru 15 zile.

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de myamar Vezi Post
    Bine ai venit Bogdan

Este foarte adevarat, testele sunt importante, insa "Mai bine faci un lucru prost decat sa nu-l faci deloc" nu prea e bun in SEO pentru ca un "lucru prost" in SEO poate duce la excluderea din indexul motorului de cautare.

Fa zeci de teste pe un domeniu special pentru teste dar umbla cu manusi cand vine vorba de schimbari pe situl unde o miscare gresita iti poate afecta afacerea.

Inca o data, bine ai venit!
    Da e foarte adevarat in ceea ce priveste optimizarea onpage. Oricum sunt si schimbari pe care le poti face fara sa-ti afecteze situl in sens negativ. De exemplu titlul paginilor statice unde eu incerc mai multe combinatii pana il gasesc pe cel potrivit. Ideal ar fi cum ai zis si tu in mare parte testele sa se desfasoare pe alte situri unde iti poti permite greseli.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salut. Sunt Dumitrescu Bogdan
    De practiseo în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th January 2009, 14:02
  2. Ca sa vezi, tot Bogdan :-)
    De Mave în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 13th July 2008, 09:37
  3. salve .. eu tot Bogdan
    De Bogdanda în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 13