Buna venit ! Abia astept sa ma tragi in teapa, chiar nu am mai fost tras de mult timp, mai ca am uitat si cum este![]()
Buna venit ! Abia astept sa ma tragi in teapa, chiar nu am mai fost tras de mult timp, mai ca am uitat si cum este![]()
Nimic.
Nevermind... Se poate sterge
Ultima modificare făcută de LogOn; 11th June 2017 la 16:59.
sa nu ziceți ca el a pus titlul asta ca nu cred! PS: nu-i frumos sa-l vorbim pe la spate, sa-si mai facă un cont ca sa se poată apăra [ pana la urma poate omul s-a reabilitat, sau sa-i dam cu suspendare?Hello! - Sunt Ovidiu Olaru, țepar online
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Uite cum apare si concurenta .sa nu ziceți ca el a pus titlul asta ca nu cred! PS: nu-i frumos sa-l vorbim pe la spate, sa-si mai facă un cont ca sa se poată apăra [ pana la urma poate omul s-a reabilitat, sau sa-i dam cu suspendare?
Am avut si eu de a face cu el cand eram la inceput. I-am platit niste advertoriale care au disparut dupa ce am facut plata . Niste site-uri sau bloguri facute in 30 de minute cu care pacalea incepatorii. Asa invatam si stim cu cine sa colaboram apoi.
Momentan am un pachet achizitionat. Dar pe viitor cu siguranta discutam.
Multumesc !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)