Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Hai să ne cunoaștem mai bine!

nechitagabriel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th December 2011
    Locaţie
    Brașov
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut lovelife. Se poate spune că mi-am format o experiență, însă în România, la capitolul content marketing suntem încă copii sau pionieri cum vrei tu să apreciezi treaba asta .

Sunt foarte puțini oameni care înțeleg rolul conținutului și pentru mulți conținutul este ultima chestie pe care o planifică în proiectele de online și când o deleagă o deleagă cuiva care scrie prost pe bani puțini.

Referitor la colaborări, putem să discutăm oricând, mă găsești pe skype/facebook/privat.

Mersi de urare și sper să ai și tu succes cu toate proiectele tale.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu am o mare problema in ceea ce reprezinta redactarea continutului (descriere produs) astfel incat acesta sa converteasca bine.
    Daca poti mi-ar place sa faci un post in care sa explici care sunt elementele principale si cum ar trebui ele sa fie structurate intr-o descriere de produs, serviciu, etc pentru ca materialul respectiv sa fie eficient.
    Eu tot am cautat astfel de materiale si nu prea am gasit in limba romana, iar engleza nu o stapanesc suficient de bine pentru a putea intelege toate nuantele (acestea cred ca pot face diferenta) informatiei
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th December 2011
    Locaţie
    Brașov
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Spune-mi te rog pe privat care este site-ul în cauză, ca să arunc un ochi pe el și continuăm de acolo discuția. Pot face un ghid standard, dar sunt multe lucruri specifice la care ar trebui să am grijă și vreau să îți dau un sfat care să te ajute.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Ca exemplu pot da site-ul Calivita produse, descrierea atrage vizitatori pe partea de SEO, dar conversia este sub 1%
    Stiu ca mai am multe de lucru si la partea de accesibilitate, estetica
    Sau alt aspect este cum ar trebui sa realizez un articol publicitar publicat pe un alt site astfel incat clientul sa fie tentat sa cumpere

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th December 2011
    Locaţie
    Brașov
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Îți răspund direct aici. Văd că informație pe produs ai foarte multă. Sincer nu știu câți trec prin tot acel conținut, mai ales că nu e organizat prea bine.

Ce aș face eu:

Aș simplifica și scurta tot acel text descriptiv, care de altfel consider că este mult prea lung. Copy-ul acela scurt, l-aș focusa pe beneficiile cheie pe care le oferă produsul.

Prin acel text lung și descriptiv sunt de părere trebuie să satisfaci 3 întrebări :
    De ce aș vrea să îl cumpăr? Prin intermediul acestui produs veți evita diverse boli.
    Cum? Extractul X din planta Y stimulează leucocitele.
    Ce? Acest produs este eficient în tratarea a 89 de boli, în tabelul următor vedeți cum anume puteți să-l utilizați pentru a vă îmbunătăți sănătatea.

Exemplele sunt fictive, evident.

Eventual prin acel text pui și un link către un text numit Tot ce trebuie să știi despre sucul extras din Noni, pe care îl postezi pe blogul pe care văd că îl crești.

Pentru că vânzarea nu depinde doar de textul propriu-zis, ci și de garanții și servicii post-vânzare, îți recomand să lucrezi și la asta. Tu trebuie să testezi mai multe scenarii ca să vezi exact ce merge și ce nu. De exemplu, eu aș testa timp de o lună transport gratuit prin poștă la comenzi în valoare minimă de 70RON (sau 20% sub comanda medie pe care o ai) și prin curier rapid la comenzi de peste 200RON.

Încă un sfat, dacă ai o propunere de valoare, cum este asta de sus "Comanda produse Calivita la un pret cu 20% mai mic decat pretul de lista. Livrarea produselor Calivita se face din depozitul central Calivita in cel mai scurt timp posibil." îți recomand să faci mai vizibilă printr-un banner cu un call to action către promoții eventual.

Sunt multe lucruri care pot fi făcute la site-ul tău, mai ales optimizări din punct de vedere al corelării obiectivului de vânzare cu layout-ul și cu conținutul pe care îl ai.

Per total ca și idee, încearcă să transmiți cât mai clar beneficiile produsului, oferă chestii de valoare adăugată (ghiduri gratuite, servicii de consultanță în alegerea produsului, reduceri la produse, transport gratuit) astfel încât să obții un mix de beneficii solid și sănătos.

Sper că te ajută ideile mele.

Dacă ai implementat ceva și a dat roade, să îmi spui te rog.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Multumesc pentru informatii
    Unele le pot aplica altele nu datorita unui contract,

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th December 2011
    Locaţie
    Brașov
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Multumesc pentru informatii
    Unele le pot aplica altele nu datorita unui contract,
    Sper să te ajute, mult succes, mai are cineva vreo întrebare sau are nevoie de un sfat?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum e mai bine?
    De marcos29 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2009, 10:30
  2. Cum e mai bine?
    De Psyche în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th April 2007, 11:23
  3. Cum e mai bine ?
    De florin în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th April 2007, 13:34
  4. Cum e mai bine ?
    De OKT în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th August 2006, 09:13
  5. Cum e mai bine ?
    De florin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th July 2006, 12:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •