Ma numesc Elena, am 25 ani, sunt din Bucuresti si ma aflu pe Seopedia pentru a invata Seo.
Ma numesc Elena, am 25 ani, sunt din Bucuresti si ma aflu pe Seopedia pentru a invata Seo.
Bun venit la scoala de seo.
Ca tocmai am dat la cineva interesat: un ghid seo.
Ai putea sa incepi de aici.
Te asteptam cu orice alte intrebari.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 22nd November 2010 la 16:29. Motiv: pap litere, lipsa cafea :)
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
bine ai venit. spor la invatat![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am cumparat azi un domeniu, originea.com. Ma pasioneaza domeniul acesta, provenienta anumitor lucruri si in mod special apartenenta sociala. Vreau sa instalez wordpress pe site deoarece este mai simplu pentru mine. Am mai lucrat in octombrie la un site si dupa ce acumulez mai multe informatii de seo intentionez sa pun in practica ce am invatat. Nu indraznesc sa spun numele site-ului dar celor interesati le pot trimite un mesaj privat cu numele acestuia. In acest fel poate mai primesc si cateva sfaturi. Va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa.
Daca tot spui ca vrei sa folosesti Worpress ca platforma pentru siteul tau, nu ar strica sa arunci un ochi pe acest Ghid de optimizare pentru Wordpress , un ghid extrem de util oferit de Tudi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)