Vrei sa continuam asa la nesfarsit?
Daca erai un om cu capul pe umeri, nu te pretai sa te bagi in seama cu oameni agramati ca mine.
Oamenii inteligenti evita, asa cum voi incerca si eu sa evit aceste posturi...nu de alta, dar ar fii bine sa ne 'ciondanim' in PV daca doresti, aici o sa luam warn daca mai continuam.
O seara faina.
Pe mine mă distrează de minune cei care se leagă de ultima virgulă pe un forum public. Eu scriu corect și prefer ca ceilalți să scrie corect, da' dă-o-ncolo de ea literatură, nu trebuie să ne legăm de chestii de genul ăsta, pentru că de altceva nu știm să ne legăm!
no offence, dascalescu, e adevărul![]()
@Ale si @LogOn
Asta este un forum unde trebuie indeplinite cel putin doua conditii:
1. Discutam despre SEO.
2. Folosim limba romana.
Cand faceti posturi, ca sa fie si nu discutati despre SEO, trebuie sa indepliniti macar cea de-a doua conditie. Cand faceti greseli in limba romana, cineva va va trage de maneca. Cand faceti greseli de SEO cineva va va trage iarasi de maneca.
Daca nu va place limba romana si nu vreti sa o vorbiti corect, puteti sa va mutati pe un forum de limba engleza. Daca nu va place SEO si vreti sa discutati despre altceva exista pe softpedia o multime de categorii.
Stimate Vicarious,
Dacă asta ai înțeles tu din postul meu, cum că mie nu-mi place limba română, eu nu știu cum să-ți răspund... A face pe cineva agramat pentru că a făcut o greșeală foarte întâlnită apropo, este deja un pic exagerat, părerea mea!
Nu țin partea nimănui, mi-am exprimat doar părerea. Acuma fiecare înțelege ce-i convine lui să înțeleagă![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)