Rezultate 1 la 10 din 61

Subiect: Continut furat adica preluat cred..... PROMOMEDIA DESIGN S.R.L

Vizualizare arbore

Prietenul este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    55
    Posturi
    81
    Putere Rep
    0

0 out of 10 members found this post helpful.

Implicit

Vad ca toata lumea a gasit de cuvinta sa arunce cu noroi , asa ca va aduc cateva lamuriri.

Repectivul site preia automat prin RSS , se precizeaza sursa si exista si link catre pagina originala ( asa ca pagina respectiva beneficiaza de reclama ).
    Nu am dorit sa mai continui discutia pe messenger vuta cu colegul de aici avand in vedere ca a vorbit urat si imperativ, daca dorea o rezolvare amiabila in mod sigur se rezolva totul dezactivand de catre mine acel rss care preia flux de pe pagina originala.
    Nu am lucrat eu la acel site si un fost angajat a cautat probabil sa-l finalizeze repede (ma refer la logo) , cu rss-urile am discutat cu mai multi avocati si persoane care lucreaza in politie pe drepturi de autor si atat timp cat se afiseaza sursa nu este nici o problema referitoare la incalcarea unei legi....
    Asa cum am precizat , daca tizul meu vorbea civilizat pe mess ar fi fost totul rezolvat de mult.
    P.S. Am discutat aseara pana la o ora tarzie cu userul Nchita ( supermoderator) , o persoana deosebit de civilizata si pertinenta care a facut un efort sa discutam pana la ora 1.30 noaptea, caruia i-am promis ca imediat cum am acces la site ,avand in vedere ca eu detin doar societatea si fostul angajat stia parole de administrare si cum sa stearga acel RSS ...........dezactivez acel RSS.
    Din pacate vad ca toata lumea sare sa dea sfaturi cum se poate face rau si va asigur ca nu a existat rea vointa cu nimeni din partea mea atat timp cat interlocutorul meu stie sa poarte o discutie decenta si civilizata.
    P.S. Alti colegi de aici au incasat sume de bani de la mine , cate o luna nu am mai dat de ei....nu am sarit sa postez nimic pentru a nu le face rau ....iar pana la urma au rezolvat singuri si cu bun simt ce aveau de rezolvat..... asa ca parerea mea este ca daca va doriti sa traim civilizat , cand apare o disputa totul se poate rezolva fara probleme daca se vorbeste frumos....

P.S. Daca prin preluarea unui RSS ( precizand sursa si avand link catre original ) considerati ca merita sa numai fim colegi pe acest forum ....astept negative , mai mult de atat acum nu pot face.
    Va doresc o zi frumoasa si multe realizari !
    Ultima modificare făcută de Prietenul; 30th May 2013 la 14:11.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Continut furat - ce pot sa fac?
    De John în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th September 2012, 16:51
  2. Caut persoana pentru a adauga continut pe un site de design
    De alexjones în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th September 2012, 18:17
  3. Continut furat pe unu din site-urile mele
    De felix în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9