Salut,
Cineva mi-a copiat 2 articole fara permisiune si a pus link catre saitul meu.
Intrebarea este: ar trebui sa actionez ca sa scot continutul copiat sau sa il las asa, dat fiind avantajul backlinkurilor?
Salut,
Cineva mi-a copiat 2 articole fara permisiune si a pus link catre saitul meu.
Intrebarea este: ar trebui sa actionez ca sa scot continutul copiat sau sa il las asa, dat fiind avantajul backlinkurilor?
Parerea mea este ca daca omul a mentionat sursa (cu tot cu link) - are bun simt.
Nu prea vad de ce ai actiona pentru suspendarea contului INAINTE de a contacta persoana respectiva si a cere cu frumosul stergerea articolelor.
Pozele de pe site-urile tale sunt facute de tine, sau luate de pe google? Ca idee asa.
Trust, but verify.
Pozele sunt luate de pe sxc.hu, care conžine fotografie stock gratuitć.
Deoarece a pus link nu žin neapćrat sć scoatć articolele, dar le-a copiat cuvīnt cu cuvīnt, ceea ce īnseamnć duplicate content.
Mć gīndesc cć as putea fi eu penalizat de google...
Eu nu cred ca vreunul din astea este penalizat:
https://www.google.ro/search?sourcei...nedoara.&pws=0
Penalizarile vin de la alte lucruri. Duplicate content nu inseamna "doua articole copiate".
Trust, but verify.
Daca nu ma insel atata timp cat nu copie mai mult de 40-60% nu cred ca se poate numi plagiat, chiar daca reformuleaza,insa depinde si daca precizeaza sursa.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)