Eu fac din 2-3 articole traduse din engleza un articol, alteori cand imi este lene il publici direct tradus cu eventuale adaugiri si modificari conform propriilor idei
Eu fac din 2-3 articole traduse din engleza un articol, alteori cand imi este lene il publici direct tradus cu eventuale adaugiri si modificari conform propriilor idei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
ok, am inteles, deci pana la urma sa inteleg ca google nu il considera duplicat si se poate face, doar cel mai indicat ar fi sa ii mai cosmetizezi un pic cu ceva idei proprii
Omule, la retete culinare - nici una nu e la fel cu alta, asta daca gatesti tu. Sotia mea se inspira cand prepara retetele si de alte site-uri(logic), dar produsul final nu are cum sa fie acelasi - plus cand te apuci de scris articolul, il faci din sufletelul tau si in mod cert vei oferi valoare.
Ce vrei sa faci tu, e o chestie printre multe altele.
Daca analizezi un pic cum sta treaba pe nisa de retete culinare pe .com ti-ai da seama ca ceea ce vrei sa faci tu va fi doar timp pierdut. Noi ne gandeam sa traducem retetele noastre in engleza si inca nu ne`am hotarat daca se merita sau nu.
Continut duplicat in mod cert nu este, dar nici un site ca lumea de retete culinare nu iti va iesi, iti spun din experienta - pentru modul acesta de lucru (traduceri) ar fi bine sa cauti alta nisa, doar un sfat.
Din pasiune, fotograf
Dar in romana esti in stare sa faci? Daca da, atunci fa reteta in romana dupa care o traduci. Daca tot nu esti in stare, atunci lasa-te de meserie si fa altceva ce stii sa faci mai bine.
Eu unul daca voi gasi pe siteul tau vreodata o reteta sau o fotografie de la mine te voi raporta in secunda 2.
Inseamna ca vei pune si niste linkuri directe la fiecare reteta catre sursa originala a articolului, corect? Ceva gen "Translated from: Reteta fasole cu carnati".creatia mea este in traducere fac cunoscut si americanilor retetele culinare romanesti ?
Sincer, nu stiu cat de interesati sunt americanii de retetele romanesti, ca sa nu mai spun ca 99% cred ca Romania e undeva prin africaO reteta, oricat de buna ar fi ea, pentru a avea succes trebuie adaptata de la tara la tara, in functiile de obiceiurile culinare si ingredientele locale.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 17th November 2011 la 09:56.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Am dat un exemplu la intamplare, acum vad ca toti cei care aveti site-uri cu retete culinare v-ati revoltat.
Eu nu m-am revoltat, doar am incerc sa iti explic vag cum e treaba pe nisa aceasta.
Sa stii exact ce vrei de la vizitatorii site-ului tau.
Din pasiune, fotograf
Ce am scris eu mai sus e valabil pentru orice tip de site. Tot nu ai raspuns la anumite intrebari![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
hai sa o lasam moarta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)