sincer sa fiu nu stiu ce continut original as putea face in engleza la o reteta cum ar fi: fasole cu carnati sau alte retete culinare specific romanesti, defapt ideea era sa traduc o carte de bucate romaneasca in engleza
sincer sa fiu nu stiu ce continut original as putea face in engleza la o reteta cum ar fi: fasole cu carnati sau alte retete culinare specific romanesti, defapt ideea era sa traduc o carte de bucate romaneasca in engleza
Dar in romana esti in stare sa faci? Daca da, atunci fa reteta in romana dupa care o traduci. Daca tot nu esti in stare, atunci lasa-te de meserie si fa altceva ce stii sa faci mai bine.
Eu unul daca voi gasi pe siteul tau vreodata o reteta sau o fotografie de la mine te voi raporta in secunda 2.
Inseamna ca vei pune si niste linkuri directe la fiecare reteta catre sursa originala a articolului, corect? Ceva gen "Translated from: Reteta fasole cu carnati".creatia mea este in traducere fac cunoscut si americanilor retetele culinare romanesti ?
Sincer, nu stiu cat de interesati sunt americanii de retetele romanesti, ca sa nu mai spun ca 99% cred ca Romania e undeva prin africaO reteta, oricat de buna ar fi ea, pentru a avea succes trebuie adaptata de la tara la tara, in functiile de obiceiurile culinare si ingredientele locale.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 17th November 2011 la 09:56.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)