4th December 2010, 19:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Ca sa nu deschid alt thread, am si eu cateva intrebari:
Poate careva sa-si aroge dreptul de propietate pe template-ul default de la Prestashop???
Pot fi acuzat de plagiat pentru ca am folosit acest template? Nu am dreptul sa creez un site pe baza acelui template cu culorile default?
Mentionez ca acuzatorul nu a facut nimic decat sa adauge produse si niste poze. Se ataca acum ca l-am plagiat.N-a modificat nici macar faviconul si-mi tine mie predici despre moralitate si SEO.
Ma acuza si de faptul ca domeniul meu este asemanator cu al lui
Eu am cumparat domeniul pentru ca era liber si cred ca am tot dreptul.
Personal, consider ca atata timp cat cineva ia un template free si nu face decat sa adauge text si poze, nu poate tipa ca este plagiat doar prin faptul ca siteul sau a aparut primul....
4th December 2010, 20:35
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
attagency
personal cred ca daca cineva face un shop pe un template free se chiama faliment.
Am mai avut discutia asta cu cineva. Afirmatia ta mi se pare identica cu aia: Solutie Custom vs Solutie CMS in care se merge marsant pe solutie custom in dezbatere pe aceleasi argumente pe care le-ai dat tu (Sic
).
Sa fim seriosi... daca ai un magazin online pe o nisa restransa fara concurenta, unde nici nu sunt vanzari mari, oamenii care vor intra acolo fix de asta se vor impotmoli si nu vor mai cumpara: ca tu ai template-ul default de la Pretashop (care btw, arata foarte bine). Sunt sigur si de faptul ca ei stiu asta. Toti!
Ultima modificare făcută de Cristi U; 4th December 2010 la 20:44.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.