Eu cred ca intra in aceiasi categorie cu site-urile de versuri, poezii, bancuri, etc.
Totusi, cei de la enzinearticles.com accepta doar aticole unicat (cel putin incearca). E un site cu un trust mare si o data pus articolul se va indexa foarte repede. Cine preia pe urma continut de acolo nu prea are cum sa ia fata celor de la enzinearticole.com, deci risca sa fie penalizat el nu ei.
Chiar si asa, tu compari dacia cu BMW-ul, fara suparare![]()
Ieri ti-am zis ca seo nu este "exact" si nici nu are cum fi, si tu azi spui ca daca ezinearticles e asa... asa ar trebui sa fie si la site-ul tau.
Bun, sa zicem ca tu ai 80% pagini duplicat si enzine articles.com are tot 80% pagini duplcate. Ceilalti factori care mai influenteaza serps i-ai comparat?
Uite doar 2-3 exemple: pagini indexate, nr. de backlinks, vechimea site-ului, etc. ? Cam care e diferenta dintre cifrele tale si cifrele lor?
Incearca sa nu te mai cramponezi atat de tare de probleme de genul acesta: duplicate content, pagini indexate care nu mai exista sau stiu eu ce probleme ai mai ridicat tu pe aici, relativ complexe pt nivelul tau (Eu cel putin nu imi puneam atata probleme cand eram la inceput cate iti pui tu). Incearca sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza: continut, backlinks, useri multumiti de ce gasesc pe site...
Cel putin asta e parerea mea.

la 4 milioane de pagini un site de postat articole are 80% duplicate content
Răspunde cu citat