- site-urile de anunturi;
- site-urile cu citate;
- site-urile de versuri;
Totusi politica motoarelor de cautare se schimba tot timpul asa ca aveti grija cum utilizati continutul.
Mai nou RSS + PPC excesiv va poate baga la SPAM
- site-urile de anunturi;
- site-urile cu citate;
- site-urile de versuri;
Totusi politica motoarelor de cautare se schimba tot timpul asa ca aveti grija cum utilizati continutul.
Mai nou RSS + PPC excesiv va poate baga la SPAM
... bancuri, retete de bucatarie, comunicate de presa ...
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
asta ma intreb si eu. e cineva care a lucrat cu asa ceva si a intampinat dificultati?
scz am pus gresit "Ce" ar fi trebuit tilu Siteuri care nu intra la cotinut duplicat
1. De unde stiu motoarele de cautare ca e vorba despre comunicate de presa ca sa nu le ridice steagul de duplicat?
2. Ma gandeam la alta varianta. Spre exemplu am un CMS si afisez poze. Alta informatie nu exista pe pagina decat acea poza care face parte dintr-un anumit domeniu. Vede google paginile ca fiind cu continut duplicat sau nu? Intreb pentru ca tocmai am fost penalizat si banuiesc motivul asta. Presupunem ca mai exista si n situri care afiseaza poze in aceeasi modalitate cu acelasi CMS.
Am uitat sa precizez, eu ma refeream la faptul ca nu intra in categoria plagiat.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
adica paginile cu retete culinare nu intra in categoria plagiat?
dar pozele cu mancaruri?
ca sa nu fie probleme ar trebui sa gatesti toate retetele si sa le faci poza?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)