Salutare,
Cand a intrat PayPal in Romania, nu mi-a venit sa cred. Am zis ca visez. Gata cu transferurile in conturi la prieteni, intermediari din USA.
Dar parca acum totul revine la "normal":
Am un cont business la Paypal.
Si eu am aceeasi problema cu "Receiving Limit per year" de 2500 euro. Facand un calcul simplu: 2500 / 12 = 208,33 euro/luna.
Cu 208 euro/luna nu putem sa intretinem o afacere.
"I-am sunat" ca sa rezolvam problema, dupa ce le-am trimis copie dupa BI si pasaport. (a doua oara pentru ca le-am mai trimis o data pentru verificarea contului). In fine, mi-au spus ca actele le-au primit si ca ma vor contacta ei pe email dupa ce contul se va reverifica.
I-am lasat vreo 3 saptamani, intre timp limita este aprope de de sfarsit, am sunat din nou ca sa vad care este starea contului.
Am primit acum raspuns ca verificarea dureaza 30 de zile si sa astept.
Am vazut ca limita a disparut de pe prima pagina dar totusi cand dau la "View limits" apare in continuare.
Maine expira cele 30 de zile, dar tare ma tem ca nu voi primi nici un raspuns.
Curios este ca limita de 2.500 de euro se aplica si in Italia , am un prieten(roman cu rezidenta italiana) care si-a facut contul cu 6 luni inainte si are aceeasi problema. A trimis si el actele si asteapta verificarea.
Tare ma tem ca PayPal te lasa sa faci transferuri de 10-15 euro, dar cand apar sume de transfer de peste 1.500 de euro ne aplica o corectie..."stai ma linistit si du-te la roaba, esti roman, lasa afacerile(*)...". De ce nu ne spun de la inceput ca avem acesta limita? Partea proasta este ca majoritatea clientilor mei folosesc PayPal si greu accepta alte metode.
P.S. Am sa revin cu detalii despre starea contului.

Răspunde cu citat