Inca astept pe cineva as confirme o activare cu success a contului, si o eventuala retragere.
Am eu cont activat, verificat (scrie : Premier - Verified). Pana nu se rezolva problema cu cardurile de la BT nu pot sa scot sau sa trimit nimic.
Cea mai tare stire!
Am si eu un cont Paypal de vreo 3-4 luni si am facut chiar si cateva plati cand mi-am cumparat cateva domenii. Am cont Premier-Verified si nu am avut probleme in activarea lui, nu mi s-a cerut nimic prin fax etc. asa cum am vazut ca s-a intamplat in unele cazuri... Am legat contul de card BT Mastercard Mondo de contul de Paypal si acum inteleg ca sunt ceva probleme... Sper sa se rezolve pana voi avea eu bani de retras din contul de PP.
Oricum stirea e foarte proaspata pt. ca am verificat contul de PP acum 4-5 zile si nu se putea face nicio tranzactie in afara de plata.
Multzam' pt veste buna si la mai mare!!!
Am sunat şi eu de două ori în aceaşi zi la BT. O doamnă mi-a explicat o întreagă poveste cu CVV2-ul, o altă doamnă a pomenit şi de 3D Secure, n-aveam idee. Eu am Visa şi nu văd de ce-ar putea să fie de vină Master Card.
Şi-am auzit de probleme de genul şi cu carduri de la BRD, ING, tot la verificarea paypal, însă se pare că merge cu Banc Post.
Am vazut ca croif a raspuns la intrebarea asta. As vrea sa mai adaug o varianta. Si la withdraw tot le fel se face conversia ? Adica daca retrag din contul de paypal 1000 euro pe cardul atasat care este in LEI va fi automat convertita suma in LEI ? Daca da, aveti idee daca cursul este cel al BNR sau al bancii emitente de card ?
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Mesaj primit acum 1 minut , cardul: Visa Electron de la ING
Deci am incercat 3 carduri pana acum, Visa de la BCR, Visa de la ING , MasterCard de la Bancpost (Taifun)
Alte solutii ?
eu am accesul limitat si mi-au cerut sa uploadez o factura de utilitati.
Am uploadat-o de sambata si nici pana acum nu s-a rezolvat nimic.
Sa mai astept sau sa-i contactez ?
Mie cand mi-au blocat prima si singura data contul, le-am trimis-o prin fax, mi-au dat ei un nr de fax si un cod ca sa ma identifice cand primesc faxul.
Problema sta in gasirea unui card pentru retras banii. Am citit cu cateva pagini inapoi ca cineva a retras pe Visa Electron de la ING , al meu a fost refuzat
Sandossu, eu am stat aproape 1 saptamana pana am vazut ca e verificat.
Nu este nici o stire oficiala de la PayPal, probabil ca inca se lucreaza la sistem. Sper sa rezolve probleme cu cardurile.. Incerc si eu maine cu un Taifun de la Banc Post.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)