don_dannielo, ce fel de visa ai la ing, electron sau clasic?
Electron, vezi postul anterior.
Mentionez ca n-am facut vreun withdraw (dureaza 5 zile cica) dar pe pagina respectiva de withdraw nu pot alege decat Visa, nu si mastercardul.
intrebare: ti-i zvarle direct in contul de la banca sau tre sa-i transferi tu?
also: Your daily card withdrawal limit is: €500.00 EUR
Ultima modificare făcută de add; 29th September 2007 la 12:58.
sal mi-am facut si eu cont pe forumul asta cu ocazia topicului .. merita cred
am si eu cateva intrebari . Trebuie sa am 18 ani ca sa imi activez contul ? Io am card de la BT am vreao 40 de lei pe el ( visa e ) . Deci presupun ca o sa mearga sa imi activez contul . Insa acum vad ca sunt probleme cu banca transilvania .Se va rezolva problema curand ? Io astept .
Va rog sa imi raspundeti .
Cat despre Amzon . De mult poti sa cumperi . INsa poti cumpara numai carti . Altceva nu merge pentru Romania
Cine-mi face o plata in contul de PayPal? Just to test it.... Pe urma, trimit banii inapoi...
INCREDIBIL. Am citit prima oara stirea pe e-stiri.com/index.php/Economie/-Romania-a-fost-acceptata-cu-drepturi-depline-in-Paypal.html si nu mi-a venit sa cred.
Dupa atatia ani de asteptari in sfarsit s-a realizat. E un pare pas in fata. Insa din pacate nu stiu cat va dura.
Cred ca vor incepe tepe in masa date pe e-bay sau alte siteuri asemanatoare care ne vor stirbi iar credibilitatea si imaginea in occident.
INCREDIBIL. Bine ca iei stirea, nu pui sursa, apoi ai tupeul sa vii aici si sa te mai si lauzi.
Razvanel, la ce te poti astepta?
informatii, (un nick mai aiurea nu ti-l puteai alege, rezolvam si asta) pagina asta are 38 LinkBacks de la oameni care stu ce inseamna sa dai o sursa.
Tu ai fi singurul care "a aflat" din alta parte.
O sa iti creasca nasul....
Trimite un PM cu noul Nick, daca nu userul e sters. Avem un regulament totusi.
Scuze offtopic, continuati.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
PayPal verifica cardul de credit sau debit, eu nu am 18 ani si mi-e verificat contul. Probabil ca cei de la PayPal presupun ca daca ai un card emis pe numele tau, sigur ai 18 ani. Ce fel de visa ai? Citeste aici: http://forum.seopedia.ro/comert-elec...-internet.html
Oricum, dupa ce e verificat cardul va trebui sa trimiti prin fax, sau sa uploadezi o factura (eu am trimis cea de la gaz), pentru a verifica adresa (am mai scris despre asta aici: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/4646-paypal.html ).
Ultima modificare făcută de Razvanel; 29th September 2007 la 16:12.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)