Pagina 20 din 27 PrimulPrimul ... 101819202122 ... UltimulUltimul
Rezultate 191 la 200 din 265

Subiect: Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!

jcash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    52
    Putere Rep
    31

Implicit

ok, se pare ca totul a functionat bine cam 3luni, nu vreau sa fiu carcotash dar cred ca ceva nu e in regula cu paypalul pe romania, eu il folosesc constant, chestia e ca primesc sume mari lunar (mii$) si se pare ca s-au speriat, acum imi cer sa ma verifice (din nou) nu e problema doar ca am trimis 7 (SAPTE) documente DIFERITE care imi atesta adresa etc.. plus ca le-am trimis de 3 sau 4 ori, ?!?!!? wtf? nu is normali ? de ce nu imi spun direct sa imi inchid contul, bine ca nu ma bazam doar pe ei ca dadeam faliment !

acum 2 luni aprox. le-am trimis fax cu documentele, ce naiba? is paranoici ? chiar sunt nervos acuma, partea nasoala e ca si in USA sa intampla la fel.. acum mi-o zis un amic de acolo, si alt serviciu care functioneaza si e si mai ieftin nu vor sa il foloseasca clientii mei pt. ca nu e asa cunoscut.. ce lume...

ma rog..

am postat asa mult pt. ca sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva? recent ? pt., ca nu am mai vazut posturi noi .. ?! cineva ? anyone ? ..

ah!.. acum e blocat contul pe limita si cica mai am "liber" la $1,300 pai.. si dupa aia ? sa inteleg ca e Paypal romania versiunea demo ? ce aiurea..

sunt curios de pareri,..
    bafta !

florin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th April 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    423
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de bobocel Vezi Post
    Eu folosesc raiff si au si online banking - nu am fost la ei decat o singura data - atunci cand am deschis card. Am efectuat multe tranzactii folosind paypal si sung FOARTE multumit.
    ce card de la ei folosesti ?

costy81gl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    80
    Putere Rep
    33

Implicit

Si eu am contul blocat. Problema e ca a fost nevoie de 2 luni sa-mi spuna ca la withdraw imi da "page not found" pentru ca am depasit limita. Le-am trimis documentele si acum astept deja sa mi le valideze de mai bine de o luna (3-5 working days - scrie pe site). In total am mai bine de 3 luni de cand nu pot scoate bani. E bataie de joc. Cat de cretini pot fi ca sa-ti dea "page not found" fara alte explicatii cand depasesti o limita? E o eroare care apare din iunie 2007 si inca nu s-a obosit nimeni s-o corecteze. Un programator roman din clasa a 9-a facea treaba mai buna decat rahatii de la paypal.

Le mai dau o luna la dispozitie, si daca nu-mi vad banii pe card, ii vand creanta lui Ben Laden.
    nimic

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    52
    Putere Rep
    31

Implicit

Costy, nu ma speria, aveam ganduri bune despre ei, cred ca nu le convine cand primesti suma mari, incep sa ma indoiesc de ei, iara le-am trimis mail si ce ma enerveaza e ca nici nu spun nimic, cred ca ii un serviciu de kkt pana la urma pe noi, tot nu le convine de noi cred.. ce sa mai zic.. io inca nu am depasit limita dar nu mai am mult, oricum o sa opresc orice plati prin ei nu vreau sa depasesc si sa imi stea banii la ei, stiu persoane din USA care au mii de $ blocati ! vezi si paypalsucks.com .. sunt horror stories acolo kklau.. am nervi pt ca, clientii meu nu stiu decat paypal, naiba sa il ia de serviciu de kkt !

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    80
    Putere Rep
    33

Implicit

Mie tocmai mi-au raspuns acum cateva minute. Cica au trimis faxul meu spre cei care ar trebui sa-l verifice si i-a rugat sa verifice actele trimise cat pot de repede.

Am reinceput sa sper. Poate am noroc si imi scot banii dupa 3 luni si ceva de incercari.
    nimic

Razvanel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    122
    Putere Rep
    34

Implicit

Ce nu primiti si voi banii prin banci daca toti faceti mii de dolari pe net.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    52
    Putere Rep
    31

Implicit

@Costy, azi ii sun, nu mai am rabdare, sunt curios ce se intampla, daca am noutati mai postez aici,

@Razvanel.. la 17 ani vb. si eu prostii ca si tine, e mare lucru ca ti-am raspuns sa stii..

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Razvanel Vezi Post
    Ce nu primiti si voi banii prin banci daca toti faceti mii de dolari pe net.
    Pentru ca iti pierzi clientii daca ii pui sa se chinuie cu transfer bancar. Ei sunt obisnuiti cu PayPal, iti trimit bani cu 2 click-uri. Plus ca mai e si problema comisionului.

Razvanel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    122
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de jcash Vezi Post
    @Razvanel.. la 17 ani vb. si eu prostii ca si tine, e mare lucru ca ti-am raspuns sa stii..
    Mare lucru..

Uita-te ce limbaj ai la 30 de ani, cand am vorbit eu prostii?

Sa revenim la subiect, cel mai usor sa scoti banii este defapt sa-i cheltui. Eu asa am facut, am cumparat online si apoi am vandut produsele, e ca si cum scot banii fara comision.
    Ultima modificare făcută de Razvanel; 12th January 2008 la 00:20.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Vârstă
    43
    Posturi
    80
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu mi-am luat masina in leasing luna trecuta si acum tre sa ma imprumut ca s-o inmatriculez. Am deja si alte datorii plus 2 facturi neplatite la curent si in curand o sa-mi taie netul, cablul TV, telefoanele mobile si cel fix. Si banii de care am nevoie sunt in contul Paypal. Ce-mi propui tu? sa cumpar replica watches si sa le vand pe okazii.ro ca si-mi recuperz banii de la paypal? Pe de o parte imi vine sa rad pe de o parte sa plang.
    nimic

Pagina 20 din 27 PrimulPrimul ... 101819202122 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2010, 08:59
  2. Receive money
    De Popescu Marian în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th November 2008, 11:32
  3. Your payments are currently on hold
    De arrasoft în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th July 2008, 09:27
  4. Cursul de schimb - paypal withdraw
    De LordRaven în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2007, 01:03
  5. Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!
    De Razvanel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 93
    Ultimul Post: 2nd October 2007, 16:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •