ok, se pare ca totul a functionat bine cam 3luni, nu vreau sa fiu carcotash dar cred ca ceva nu e in regula cu paypalul pe romania, eu il folosesc constant, chestia e ca primesc sume mari lunar (mii$) si se pare ca s-au speriat, acum imi cer sa ma verifice (din nou) nu e problema doar ca am trimis 7 (SAPTE) documente DIFERITE care imi atesta adresa etc.. plus ca le-am trimis de 3 sau 4 ori, ?!?!!? wtf? nu is normali ? de ce nu imi spun direct sa imi inchid contul, bine ca nu ma bazam doar pe ei ca dadeam faliment !
acum 2 luni aprox. le-am trimis fax cu documentele, ce naiba? is paranoici ? chiar sunt nervos acuma, partea nasoala e ca si in USA sa intampla la fel.. acum mi-o zis un amic de acolo, si alt serviciu care functioneaza si e si mai ieftin nu vor sa il foloseasca clientii mei pt. ca nu e asa cunoscut.. ce lume...
ma rog..
am postat asa mult pt. ca sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva? recent ? pt., ca nu am mai vazut posturi noi .. ?! cineva ? anyone ? ..
ah!.. acum e blocat contul pe limita si cica mai am "liber" la $1,300 pai.. si dupa aia ? sa inteleg ca e Paypal romania versiunea demo ? ce aiurea..
sunt curios de pareri,..
bafta !