In general userii noi pot sa fie acuzati de vanare de postari dar daca la un topic se raspunde, sunt interesati si altii de subiect, asta este rolul postariulor, daca subiectul nu mai prezenta interes in mod normal se inchidea.
Dar ca sa nu fiu off topic, paypal va da intotdeauna inteietate celui care da banul pentru ca nu este o instanta de judecata iar in afara banilor este mai greu sa afle ce si cum. Mai au si autoritatea dovedita in ani si putini isi permit sa renunte la ei, asa ca banul este respectat in detrimentul altor chestii.
Personal am recuperat mai mereu banii pe paypal, eu ma consider corect dar nu cred ca toti vanzatorii s-au simtit ok la faza asta, iar paypalul nu cred ca a stat prea mult sa-mi ceara explicatii. Din acest motiv am preferat mai mereu paypal, in calitate de cumparator, fata de orice alt sistem de plata. Am vazut cazuri de vanzatori foarte suparati si vindeau produse de 100 euro cu adaus de 1000% la plata prin paypal doar ca isi exprime supararea pe paypal. Din pacate nu cred ca vom vedea un sistem 100% corect dar paypalul deocamdata are multe bile albe dupa parerea mea.

Răspunde cu citat