Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Niciun raspuns, decat ce vezi mai sus. Nu am primit vreun mail. Asta vad in cont, la sectiunea "remove limits".
O sa ii sun maine, sa vad daca reusesc sa rezolv asa.
/offtopic
De ce nu incerci sa vorbesti cu cel care urmeaza sa-ti trimita 30K sa ti-i trimita prin alte metode ? Recomand paxum dot com dar la fel de bine poate fi payoneer.
Si nu ai taxele uriase de la paypal.
Paypal a fost gandit pentru sume mici , mai degraba ii convingi sa ti-i trimita wire pe contul firmei sau daca nu au incredere in tine din varii motive puteti folosi escrow, oricum iese mai ieftin decat comisioanele paypal.
O sa fac si asta, dar "cel" care urmeaza sa-mi trimita este o companie destul de mare, iar modul lor de plata este Paypal. Ma indoiesc ca o sa reusesc sa-i conving sa accepte alta metoda.
Voi incerca aceasta a doua varianta, in momentul in care ajung la volumul problema (dureaza un pic, ceea ce e bine pentru ca am timp) - daca intre timp nu rezolv cu Paypal.
Dealtfel, contul de firma Paypal imi trebuie oricum; nu doar pentru acest proiect. Din pacate este in continuare cel mai usor de folosit mod de plata online. Prin urmare... va trebui sa continui batalia pentru deschiderea contului de PJ.
emm, pai ceea ce iti cer este extrem de clar : certificatul de inregistrare al firmei sau extras bancar + scan dupa buletin. Uploadeaza documentele si cred ca nu vor mai fi probleme. Cel putin la mine s-a rezolvat super rapid cand am ridicat limita.
EDIT: my bad, nu am vazut ca ai scris ca deja le-ai trimis.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
PS: incearca si varianta unui alt cont pe aceeasi firma, poate la contul asta este pus un flag ceva la ei de suspect si nu te mai baga in seama
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da-le bre un telefon, cred ca rezolvi cel mai rapid asa.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ok - deci, am sunat. Practic nimeresti la un operator, care nu are prea mare putere de decizie in acest sens. Sau mai bine zis niciuna.
Totusi, a reusit sa introduca numarul in sistem, ceea ce nu a functionat cand am incercat eu. Mi-a spus ca pot utiliza contul in continuare, dar ca va fi oricum in review in urmatoarele zile.
Prin urmare am speranta ca am mai facut un mic pas inainte. Acum trebuie sa ... astept.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)