Intrebarea este: cum pot cumpara cu acte (legal) un domeniu de la o persoana fizica care a achizitionat un domeniu.ro si doreste sa mi-l vanda mie?
Intrebarea este: cum pot cumpara cu acte (legal) un domeniu de la o persoana fizica care a achizitionat un domeniu.ro si doreste sa mi-l vanda mie?
Un domeniu simplu nu poti, in schimb se poate cumpara un site, incluzand domeniul.
Caut cu jingle.ro.
Utilizatorul actual iti va vinde dreptul de folosinta al domeniului respectiv. Proprietarul este ICI/ROTLD. Daca vreti sa faceti treaba "cum trebuie", se face o cerere de schimbare a detinatorului (conform politicii ROTLD => hartogaraie, copie CI s.a) sau, poate schimba datele de contact (nume, prenume, adresa, telefon, email) si nu mai platesti nimic (fata de prima varianta unde trebuie sa platesti inregistrarea domeniului [~50 eur]).
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Corecte raspunsurile voastre. Domeniul include si site-ul pe care eu vreau sa-l (sa le) achizitionez.
Si atunci care este varianta? Cum ar trebui sa procedez si cum trebuie facut legal?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)