Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Paypal si Name.com

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit Paypal si Name.com

Incerc astazi sa imi mai adaug ceva dolarei la account credit-ul de name.com prin paypal si vad ca imi da eroare ... paypal-ul lua bani dintr-un CC ...

e prima oara in vreo 2 ani cand imi da eroare ...

sa platesc direct cu CC-ul nu a mers niciodata .. tot timpul am primit eroare ...

Mai are cineva cont la name.com ? Ii face si lui la fel ? Intre timp le-am trimis si mail ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    43

Implicit

si eu am probleme cu PayPal.
    Ieri o plata automata nu s-a efectuat, azi am incercat plata manuala din PayPal si am primit aceeasi eroare "This card cannot be used .... "

In final am platit furnizorul direct si am cerut detalii la PayPal si la banca.
    .:|:.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    41

Implicit

Si eu am probleme cu PayPal, in ultimele zile am tot incercat sa reinnoiesc cateva domenii la name.com/goddady si primesc eroarea "Unable to Authorize Funds - Failure: Transaction Cannot Complete."

Asta e mesajul primit de la ei:

When a payment is blocked, this is not a reflection of you or your account activities. Our internal security system is an automated system which reviews all of the details of every payment that is made through PayPal. It has been designed to recognise patterns that could result in buyer complaints, unauthorised claims or chargebacks. This is similar to the way your bank or credit card issuer approves transactions.

For fraud prevention reasons, I cannot see what aspect of this payment has caused our internal security system to intervene. Neither can I override or manually change the security settings to allow your payment to go through.

If your payment has been blocked you can:

Attempt to make the payment from a different card
    Attempt to make the payment at a different time
    Ensure that you are making your payment from your country of residence. If possible attempt to complete the payment from your home computer or the computer you most frequently use to access your PayPal account.

You may attempt to make USD your primary currency and see if the payment goes through.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

La mine situatia sta in felul urmator ... pe godaddy platesc direct cu cardu si merge fara probleme .. am incercat si azi si am reinnoit un domeniu fara probleme ...
    la name.com in schimb nu a mers niciodata cu cardu dar tot timpu a mers cu paypal ... pana astazi cand pauza ...

asa nu imi plac mie kkturile astea. Cardu e de la ING, Mastercard ... am sunat la ING si au zis ca din punctul lor de vedere e totul ok ... am trimis mail si la name.com sa vad ce imi raspund ..
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    43

Implicit

Am discutat telefonic cu banca si mesajul este asa:
    - platile cu Paypal sunt inregistrate de Visa (cardul meu, in acest caz) ca fiind extrageri de numerar

Evident, o plata PayPal nu poate fi asimilata ca o extragere de numerar, asadar plata este respinsa.
    Acuma, eroarea poate apare de la Paypal sau de la Visa (banca nu mai poate verifica asta), drept urmare sugestia ar fi una simpla: don't keep all your eggs in the same basket.

Folositi carduri de la mai multi furnizori (macar aia 2 ce apar mai pregnant) si, preferabil, de la banci diferite.
    Asigurati-va ca puteti plati furnizorii si prin alte canale, nu doar prin PayPal.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    41

Implicit

Avem probleme diferite din cate vad, plata cu cardul (tot ING, Visa Electron) a mers fara probleme; atat la name.com cat si la Godaddy.
    Eu incerc sa platesc cu PayPal Balance dar nu imi da voie, a mers ok pana acum.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    43

Implicit

Avem aceleasi probleme.
    Ori paypal nu trimite codul corect catre banca, ori Visa.

Cel mai probabil problema e la PayPal, devreme ce plata directa catre procesator (cu acelasi card folosit si la PayPal) e OK.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Am avut asta primavara ceva probleme cu name.com la autorizarea unui card ING Visa Electron, cei de la name au zis ca banca nu autorizeaza cardul pentru a fi utilizat la ei, iar ing a zis ca nu mai autorizeaza carduri pentru a fi utilizate la name datorita unor probleme de securizare a sistemelor de incasari utilizate de name, si ca aceasta masura luata de banca (de a nu mai autoriza cardurile pentru a fi folosite la name) e doar in folosul si pentru siguranta clientilor bancii. O fi sau n-o fi asa, nu stiu, ei asa mi-au zis. Drept pentru care am facut un card la alphabank, pentru a fi utilizat la name. Mare pierdere de vreme insa, deoarece ulterior am vazut ca name permite crearea unui "acount credit", care poate fi alimentat din PayPal. Eu am alimentat fara probleme din disponibilul existent in contul PayPal (cardul ing nemaifiind deci utilizat de PayPal in acest caz).

Completari:

Cardul alphabank visa electron merge fara probleme cu name.com, iar cardul ing visa electron merge fara probleme cu godaddy.
    In ce priveste incarcarea din PayPal in name.com, am verificat azi si functioneaza, pasii fiind urmatorii:
    - fiind logati pe name.com, dati click pe "View Credit Information" (meniu dreapta)
    - bifati suma dorita pentru a fi incarcata in contul name.com (ex: $25.00), apoi click pe butonul "Submit"
    - in stanga jos la "Billing options" se bifeaza PayPal si "I agree to the registration terms and conditions", apoi click pe butonul "Checkout"
    - veti vedea mesajul "You will now be directed to PayPal's website to continue your order", click pe butonul "OK"
    - in pagina de pe site-ul PayPal introduceti adresa de email si parola PayPal, apoi click pe butonul "Login"
    - in pagina care se deschide (aici vedeti si de unde se iau banii, veti vedea "PayPal balance" daca suma este disponibila in contul dvs PayPal, altfel probabil ca veti vedea "Credit card"), click pe butonul "Pay Now"
    - in pagina care va este afisata va apare name.com invoice (factura pentru plata efectuata), acum daca mergeti din nou la "View Credit Information" veti vedea in dreptul liniei "Account Balance" ca suma respectiva a fost adaugata in contul dvs de pe name.com

Succes!

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

mersi c_n_m pentru post ( si restul )

stiu cum sa incarc account creditu la name.com ... am facut-o de multe ori ... dar ieri pur si simplu nu vroia .. dadea eroare ...

Intre timp am ajuns la concluzia ca cel mai probabil s-a intamplat urmatoarea chestie:
    Pana acuma incarcam cu 100 de dolari pe tranzactie ... iar ieri din prima am incercat cu 1000 ... din acest motiv mi-a fost respinsa prima cerere de paypal si mi s-a bifat contu de paypal cu un fel de temporary block care nu m-a lasat sa platesc nici sume mai mici ... intre timp acel block a disparut si azi am incercat cu 1000 si a mers fara probleme.

Privind inapoi metoda de securitate a paypal-ului e foarte buna dar incompleta ... daca tot au blocat platile si li s-a parut dubioasa tranzactia .. puteau sa ma si anunte cumva ca au respins tranzactia pentru ca li s-a parut dubioasa si in cazul in care nu am facut-o eu sa iau masurile de rigoare ...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Checkout with Paypal si Pay with PayPal
    De Tzu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd November 2010, 19:49
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st April 2010, 11:42
  3. Help Paypal
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th January 2009, 17:23
  4. Un caz PayPal