Am avut asta primavara ceva probleme cu name.com la autorizarea unui card ING Visa Electron, cei de la name au zis ca banca nu autorizeaza cardul pentru a fi utilizat la ei, iar ing a zis ca nu mai autorizeaza carduri pentru a fi utilizate la name datorita unor probleme de securizare a sistemelor de incasari utilizate de name, si ca aceasta masura luata de banca (de a nu mai autoriza cardurile pentru a fi folosite la name) e doar in folosul si pentru siguranta clientilor bancii. O fi sau n-o fi asa, nu stiu, ei asa mi-au zis. Drept pentru care am facut un card la alphabank, pentru a fi utilizat la name. Mare pierdere de vreme insa, deoarece ulterior am vazut ca name permite crearea unui "acount credit", care poate fi alimentat din PayPal. Eu am alimentat fara probleme din disponibilul existent in contul PayPal (cardul ing nemaifiind deci utilizat de PayPal in acest caz).
Completari:
Cardul alphabank visa electron merge fara probleme cu name.com, iar cardul ing visa electron merge fara probleme cu godaddy.
In ce priveste incarcarea din PayPal in name.com, am verificat azi si functioneaza, pasii fiind urmatorii:
- fiind logati pe name.com, dati click pe "View Credit Information" (meniu dreapta)
- bifati suma dorita pentru a fi incarcata in contul name.com (ex: $25.00), apoi click pe butonul "Submit"
- in stanga jos la "Billing options" se bifeaza PayPal si "I agree to the registration terms and conditions", apoi click pe butonul "Checkout"
- veti vedea mesajul "You will now be directed to PayPal's website to continue your order", click pe butonul "OK"
- in pagina de pe site-ul PayPal introduceti adresa de email si parola PayPal, apoi click pe butonul "Login"
- in pagina care se deschide (aici vedeti si de unde se iau banii, veti vedea "PayPal balance" daca suma este disponibila in contul dvs PayPal, altfel probabil ca veti vedea "Credit card"), click pe butonul "Pay Now"
- in pagina care va este afisata va apare name.com invoice (factura pentru plata efectuata), acum daca mergeti din nou la "View Credit Information" veti vedea in dreptul liniei "Account Balance" ca suma respectiva a fost adaugata in contul dvs de pe name.com
Succes!

Răspunde cu citat