vezi tu ca nu cumva sa aibe limitat contul si cel care a trimis, am patit si eu odata cu ei ceva de genul, eu primisem 600$ intr-o zi, impartiti in 2, cum au venit 300$ i-am comvertit in Euro si i-am dat sa plece spre card, dupa vin si ceilalti si nu am mai apucat ca mi-a aparut o limitare, pana la urma s-a dovedit a fii din cauza persoanei care a trimis pentru ca nu avea contul verificat, toata disputa a durat 2 saptamani atunci cand balanta pe contul paypal era pe minus (urata priveliste). si dupa ceva vreme am dat si eu ridicare la toate limitele sa stiu ca nu o sa mai am probleme, am trimis copie dupa permis (stiu ca astia au o boala sa vada semnaturi) si un extras de cont din homebank, in max 1 sapt mi-a aparut ca toate limitele au fost ridicate (si inca imi apare la fiecare logare, nu stiu daca e ok, dar nu ma deranjeaza), asa ca sa revin la subiect, sunt cam batuti in cap la suport, dar daca insisti si mergi pe aceeasi idee o rezolvi repede, 1-2 mail-uri pe zi nu tre sa le dai mai mult, si sa le explici ce se intampla!