Salut, as dori sa stiu daca un card BCR Visa Electron poate fi folosit pentru withdraw la Paypal.
Daca foloseste cineva si merge, rog a mentiona aici.
Multumesc
Salut, as dori sa stiu daca un card BCR Visa Electron poate fi folosit pentru withdraw la Paypal.
Daca foloseste cineva si merge, rog a mentiona aici.
Multumesc
Da, merge.
P.s vezi ca exista un topic mare despre cardurile acceptate.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
in principiu se poate retrage pe orice card VISA electron.
Folosesc Visa Electron de la BCR din ianuarie 2008 si nu am avut nicio problema cu el.
Merge brici pentru orice tranzactie online si pentru PayPal, retrageri si tot ce vrei.
Confirm, BCR Visa merge foarte bine la retragerea banilor de pe Paypal.
am BCR visa electron si merge perfect. Nu am avut niciodata probleme.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
@Yorguss, nu te lua intotdeauna dupa ce spun cei de la support...pentru ca multi habar n-au despre ce vorbesc. Spre exemplu, eu am intrebat pe cei de la BCR, daca pot sa folosesc cardul pentru plati catre serviciile de pariuri online, gen gamebookers ( dupa experienta cu cardul BRD - Visa electron cu care n-am putut sa alimentez conturile de pe site-urile de pariuri). Mi s-a spus ca voi fi sunat cand au informatia. Am fost sunat si mi s-a spus ca NU pot folosi cardul BCR Visa Electron pentru plata catre serviciul gamebookers. Totusi, din alte motive am optat pentru cardul de la ei.
Ghici surpriza, prima tranzactie cu cardul bcr a fost : alimentarea contului de pe gamebookers.
Ultima modificare făcută de Zone; 15th October 2009 la 21:34.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)