Salut, am nevoie de 10 euro in moneybookers, dau 10.50 euro in paypal.
Salut, am nevoie de 10 euro in moneybookers, dau 10.50 euro in paypal.
Vand Advertoriale (pr 5)
eu v-as putea ajuta daca doriti..dati-mi un pm
Am nevoie de 15$ in moneybookers. Ii dau in paypal. As avea nevoie pana diseara la 21:00.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
salutare,stiu ca este primul meu post pe forum deci nu pot fi de incredere. Am 4.57 euro in mB si as dori sa ii schim pentru paypal /alertpay / libertyreserve . Pentru userii fara vechime/posturi noi /rep va fi necesar sa trimita primii,iar pentru ceilalti voi trimite eu primul
va rog sa ma contactati prin PMO seara buna !
salut. am si eu nevoie de 2.5 euro moneybookers. trimit in schimb paypal. daca e cineva dispus sa ma ajute i-as fi recunoscator.
multumesc anticipat!
ps: trimit primul, dar doar la useri de incredere.
Salut!
Am si eu o nelamurire... trebuie sa trimit 10 euro cuiva , mi-a dat o adresa de mail si mi-a zis sa-i fac transferul din paypal catre moneybookers (adica catre respectiva adresa de mail). Deocamdata nu am cont nici de paypal, nici de moneybookers, intrebarea este daca imi fac cont paypal pot sa trimit bani intr-un cont de moneybookers? Sau trebuie sa apelez la un schimb cum am vazut mai sus? Sau mai bine sa imi fac direct cont de moneybookers?
Va multumesc anticipat.
Nu se pot transfera bani Paypal -> Moneybookers sau invers. Trebuie sa iti faci cont Moneybookers pentru a putea trimite banii.
Just me!
multumesc pt info, am aflat deja asta pe propria piele... mi-am facut cont paypal, am trimis 10 euro la adresa de mail a aluia, i-a aparut si numele atasat mailului respectiv dar zice ca nu a primit banii, iar mie imi apare "recipient unregistered" la adresa de mail a tipului. o sa incerc sa-mi fac cont la moneybookers...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)