Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Mi-e nu imi mai publica articolul pentru ca i-am dat negativ aici http://forum.seopedia.ro/google/1006...tml#post184588 si cica pe nedrept, pana la urma sa dovedit ca nu a fost nici un update de PR si negativul era pe merit
Nu ma deranjeaza aceasta atitudine, este dreptul fiecaruie dar atentie sa nu il suparati ca este razbunator
Ce oameni . Am preferat sa te contactez prin PM si sa nu fac circ aici in vazul lumii, dar vad ca tu o faci. Sa vada si lumea:

Doar negativ daca doresti. Mi-ai dat peste nas in topic-ul asta si nu a fost frumos din partea ta. Nu m-am adresat tie nicidecum, dar tu ai intervenit ca un aparator al forum-ului. Am venit si cu dovezi clare si degeaba. Nu-ti port pica, nu sunt ofticat, dar prefer sa incheiem orice viitoare afacere/tranzactie. Am vrut sa spun asta in topic-ul cu advertorialele, dar am spus ca e mai ok sa-ti spun prin privat. O zi frumoasa.
Am aratat 2 print-uri in care se putea vedea ca extensia de la Chrome a dat rateuri si n-a fost nici pe departe vina mea.
As prefera sa ramanem pe subiect. Multumesc.

LE: Anumite persoane adica TU! Ti-am inapoiat negativul, nu-mi place sa raman dator nimanui.