░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
A inceput de 2-3 zile iar astazi s-a propagat bine in sensul in care paginile care imi jucau de pe o pozitie pe alta s-au stabilizat. Probabil ca este pinguinu' sau un mix intre toate update-urile precedente puse la un loc.
Si pe ro sunt miscari puternice pe nisele pe care le monitorizez.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
La mine au urcat toate proiectele, atat pe index cat si pe pagini interne. Am avut urcari si de 10-15 pozitii, deci se pare ca e de bine pana acum.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Google penguin 4.0, si la mine au fost miscari maricele in serp.
Say goodbye to the typical Google Panda updates. Panda is now baked in as one of Google's core ranking algorithm.
Google Panda Is Now Part Of Google's Core Ranking Signals
Fara semnatura.
Ce naiba se intampla? S-a schimbat totul radical? Aveam 15.000 unici pe zi si de 2 zile am 7000 unici.
Cand s-a facut update pur si simplu parca s-a stricat site-ul, am coborat cu 50% in trafic, in pozitii, tot. Urmatoarea zi imi arata ca incep sa urc la loc in pozitii dar traficul care venea in google, nu isi revine si ramane scazut, dar in pozitii urc... wtf?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)