Da, mai da nasoale cateodata. Anumitor cuvinte cheie le afiseaza corect pozitia, dar la altele refuza cu incapatanare sa le afiseze pozitia corecta![]()
Da, mai da nasoale cateodata. Anumitor cuvinte cheie le afiseaza corect pozitia, dar la altele refuza cu incapatanare sa le afiseze pozitia corecta![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Aveam o categorie pe o expresie cu ~1500 cautari lunare ce statea intepenita in pozitia 32. Mi-a urcat dintr-o data pe 16, acum pe 14. Am adus intradevar 2 linkuri si i-a mai lucrat putin la densitate, dar parca prea a urcat dintr-o data avand in vedere ca promovez acolo de cateva saptamani bune si are vreo 10 linkuri puternice in total.
Eu fac verificarile doar manual, sunt plin de liste si excel-uri![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
N-avem bre pinguini. Aplicatia da nasoale. Imi afiseaza un kw in top 10 cand in realitate el se zbate pe 14-15.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vede cineva modificari noi incepand de ieri?
Pe 2 nise pe care le urmaresc, au urcat siteurile autoritare gen emag, in fata celor nisate.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)