Daca da, inseamna ca o parte din click-urile alea sunt luate de la mine, ca aici au scazut
Deci, care ai prea multe click-uri azi, mai da din ele inapoi!
Am uitat sa las un link: https://support.google.com/adsense/c...clicks_contact
Invalid Clicks Contact Form
Use this form to let our team know about invalid activity in your account. Please keep in mind that it's your responsibility to prevent invalid activity from occurring in your account, and this form does not absolve you of that responsibility.
We will keep this information for our records, but we may not respond unless we find a significant issue with your account.
Eu AdSense n-am, în schimb am fost bombardat cu vizite pe blog. Păcat că n-am AdSense poate, poate.
"Please keep in mind that it's your responsibility to prevent invalid activity from occurring in your account"...zau, facem politie...o tampenie! Sa puna mana sa-si imbunatateasca algoritmii, ca iau milioane de euro pe reclame. Ce faci daca esti plecat 2-3 saptamani si nu ai acces la net, sau ai acces sporadic? Niste tampiti!
Adevarul este ca in sistemul lor de monitorizare al click-urilor au aceasta optiune, cei care lucreaza pentru Google sunt niste tipi/tipe extrem de inteligenti/inteligente, probabil ca ai avut luni in care balanta adsense s-a incheiat cu o suma si ai fost platit cu alta, mai mica. Motivul pentru care suma platibila a fost mai mica este dat de invalid click activity.
Stiu asta! Probabil ce am spus mai inainte a lasat sa se inteleaga altceva, insa intrebarea persista...de ce trebuie sa facem politie? Acei tipi/tipe extrem de inteligenti/te, impreuna cu algoritmii de rigoare sa-si faca treaba, nu sa suspende conturi! Tot ce e invalid click activity sa dea jos de la plata! Tocmai pentru ca sunt atat de inteligenti! Nu sa ne scoata pe noi vinovati pentru tampeniile altora!
E ca si cum ar trimite unii scrisori injurioase, cu numele si adresa ta si te pomenesti ca esti dat in judecata pentru calomnie nevinovat! Poti sa controlezi asta?
Da ... eu sunt in oala cu cei cu CTR mare ... am analizat singur de nebun toate log-urile si am ajuns la aceleasi concluzii ca cele din articolu postat de Bogdan ( cel de pe webmaster,net ).
Am ajuns la aceleasi ip-uri ... si la acelasi user agent ... dumnezeu cu mila ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)