Google a dezindexat digg.com
Ce parere aveti?
https://www.google.com/search?q=site...ient=firefox-a
Digg Banned From SERPs | Search Engine Journal
Google a dezindexat digg.com
Ce parere aveti?
https://www.google.com/search?q=site...ient=firefox-a
Digg Banned From SERPs | Search Engine Journal
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Probabil nu a impartasit interesele google. Ma astept sa il reindexeze.
Pare oarecum logic ca orice site mentionat (si acesta era cu multa caldura chiar si pe acest forum) ca resursa valoroasa (sau mai putin valoroasa) de link building pentru SEOisti sa experimenteze si acest tip de senzatii tari.
Nimeni nu trebuie sa traiasca [si] pe spinarea lui Google.
" -Va multumesc frumos, am fost parteneri pana acum un an si ceva, de-acum inainte pot si fara voi. Aaa, si 'asta-i viata', nu va pot deloc lasa sa ciuguliti la masa mea, asta imi creaza mie un mic disconfort. Si ca sa le fie la toti clar ca e asa, am sa mai dau din cand in cand, de fata cu toata lumea, si cate un sut in fund. Bye!".
Nu mai CAUT content writer
Cred ca sunt niste teste algoritmice de perspectiva si mai ating din greseala si "unu mare", ieri BBC azi Digg, cu siguranta G ne pregateste ceva.
PS - Imediat "Trompeta Google" aka SEJ a sesizat problema.
LE - Opsss e scris de John - chiar il cunosc pe baiatu asta .... intru acum pe skype sa vb cu el sa vad daca e "ceva" la mijloc
John.jpg
Se pare ca nu e nimic la mijloc doar a fost mai rapid decat altii![]()
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 20th March 2013 la 19:36.
Se pare ca a fost doar o greseala
We're sorry about the inconvenience this morning to people trying to search for Digg. In the process of removing a spammy link on Digg.com, we inadvertently applied the webspam action to the whole site. We're correcting this, and the fix should be deployed shortly.
Deja a fost re-indexat site-ul.
era de asteptat . dar banuiesc ca va dati seama cati sunt ca ei. doar ca sunt mici ... si pe aia nui mai baga nimeni inapoi.
de acord cu demonbogdan
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)