merita sa inscrii un site romanesc in directoare straine ? are efect?
Am adaugat un site .ro cu websitesubmitter in 2500 directoare, la primul update am primit pr 2, iar apoi a scazut pe 0 la urmatorul update de pr
merita sa inscrii un site romanesc in directoare straine ? are efect?
Am adaugat un site .ro cu websitesubmitter in 2500 directoare, la primul update am primit pr 2, iar apoi a scazut pe 0 la urmatorul update de pr
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Incearca sa inscrii si site-urile concurentilor sa vedem daca este o regula
cu siguranta cred ca merita...eu zic ca dir straine sunt mult mai bine opitimizate ca ale noastre...acuma daca tu ai inscris siteul in 2500 de directoare intr-o saptamana ...mi se pare normal sa-ti scada pr-ul
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
exista o limita? in cate directoare poti sa il inscrii intr-o saptamana ca sa fie ok ?
Poti sa-l inscrii si intr-o suta atata timp cat faci asta in fiecare zi si mentii numarul constant. Daca il inscrii in fiecare zi in cate 100 nu cred ca te penalizeaza nimeni, dar daca il inscrii azi intr-o suta si maine nu mai primeste nici un backlink este normal sa fii penalizat.
Eu inscriu in maxim 30 / zi. Numai manual, fara softuri suspecte. Incet si cu rabdare se obtin rezultate bune.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
corect ar fi 5-7 / zi inscrise manual
a se incerca si directoarele de articole pt a promovat link-uri interne
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
ati gasit ceva concret in politica google sau altundeva legat de asta ?
si eu zic ca o limita decenta e 20-30/zi pentru ca google nu indexeaza toate listarile din directoarele respective instant. Din alea 20, 15 se aproba abia peste cateva zile, 1 e indexat in aceeasi zi si restul s-or indexa ele in timp, deci nu apar prea multe linkuri deodata ca sa para suspect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)